Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

nyilván ez a főcél, ezt nem vitatom.Atlantis írta: ↑2021.01.12. 11:58:23
A realitás jelenleg az, hogy ezzel a kerettel is BL indulást érő helyen végezzünk. Bármilyen kupa megnyerése idén csodával lenne határos. Abban kellene reménykedni inkább, hogy a fiatalok stabilan beépüljenek a csapatba (Pedri,Arujo,Fati,stb.), akikkel talán újra csúcsra érhet a csapat egyszer.
Egyetértek, szerintem sem kéne most belemenni az "ilyen meg olyan esélyeink vannak jelenleg bármi komolyabbra" vágyakozásba. A lényeg, hogy összeálljon a keret, legyen újra tendenciózusan élfocira emlékeztető produkció, úgy, hogy nem csak Messinek tapsolhatunk. Ebben nyilván benne kell legyen egy top 3 helyezés, ami lehet akár 1. is, vagy 1 kupa, de idén ne az eredményt kergessük elsősorban. BL-ben már minden párharc 50:50 lesz, ott sem várhatunk semmi extrát.davi10 írta: ↑2021.01.12. 11:35:27Szerintem elhalasztják a választást akár nem, Koeman marad a szezon végéig.
És igen, sajnos megint kezdjük elhinni, hogy meglehet a bajnokság, mert az Atleti is tud bénázni. Azért sajnos, mert megint elképesztő fröcsögés lesz itt, ha nem húzzák be a srácok, pedig mostmár toronymagas esélyes a matrac.
A 2. helynek örülnék, és legyen meg a Szuperkupa-Királykupából legalább 1, hogy ne legyen ez is kupamentes szezon, és akkor szerintem Koeman elvégezte a dolgát.
Az más kérdés, hogyha jövőre is marad, és még igazolni is tudunk, akkor ennél több kell majd.
ha elkezd botladozni a matrac, és mi nem használjuk ki mert otthon X-elgetünk kiscsapatokkal, akkor jogos a fröcsögés.davi10 írta: ↑2021.01.12. 11:35:27Szerintem elhalasztják a választást akár nem, Koeman marad a szezon végéig.
És igen, sajnos megint kezdjük elhinni, hogy meglehet a bajnokság, mert az Atleti is tud bénázni. Azért sajnos, mert megint elképesztő fröcsögés lesz itt, ha nem húzzák be a srácok, pedig mostmár toronymagas esélyes a matrac.
A 2. helynek örülnék, és legyen meg a Szuperkupa-Királykupából legalább 1, hogy ne legyen ez is kupamentes szezon, és akkor szerintem Koeman elvégezte a dolgát.
Az más kérdés, hogyha jövőre is marad, és még igazolni is tudunk, akkor ennél több kell majd.

Így legyen! Én kicsit óvatosabb vagyok, minthogy 2 jó meccs után azt mondjam sőt..MatyiG írta: ↑2021.01.11. 20:21:48Teljesen mindegy.nyilván a BL-selejtező miatt egy kicsit igen
Nem merném kijelenteni, hogy elúszott a bajnokság. A Tico is lesz majd hullámvölgyben, nem fogják behúzni minden meccsüket 1-0-ra, az előző szezonokban sem történt meg ez.
Ha verjük a két madridit, illetve Zidane-ék Simeonéékat, Messi pedig hozza az elmúlt 2-3 meccsen hozott formáját, akkor lehet esély, sőt.
Teljesen mindegy.nyilván a BL-selejtező miatt egy kicsit igen
Az Atletico viszont még mindig lőtávolon kívül. Igazából sokat nem számít (nyilván a BL-selejtező miatt egy kicsit igen) hogy 4. vagy 2. helyen végez a csapat.
Kizárt. Annak a csapatnak azért nem volt csodára szüksége, bennük minden megvolt ami kellett.
Ja, de még így is mögöttünk vagyunk. Ez szép hogy a Realtól már “csak” 3 pontra vagyunk, de az Atleticoval szembeni hátrány tetemes.