Nero. írta: ↑2021.01.11. 23:13:26
És ez miben érint minket, “hogy” dumálnak?
Nem fognak minket tankokkal lerohanni, de bármennyire is nem kenyerem a Fidesz vagy Rákay Philip,
https://fb.watch/2Yxjkl6wMi/ ebben a videóban nem mond akkora hülyeséget. Rendesen meg lesz tolva a baloldal.
Egyébként szerintem Orbán, Kovács vagy Szijjártó “csak” kontráznak, általában a másik oldal kezdi a szurkálódást, bele okoskodást.
Jujj.
Szóval meg lesz tolva a baloldal.
Ez miért baj a magyaroknak?
Ez a fidesznek probléma, mert félnek a hatalomvesztéstől. Mint mindenki aki a hatalmon van, ez normális egyébként.
Dehogy csak kontráznak, ugyan már.
Az a baj, hogy már Te is, aki nem itt szemtől szembe a pofájába kapja a kormány hazugságait is így gondolkozol, hogy minket mindig mindenki, de főleg a liberális nyugat bánt, és rosszat akar.
Aki itthon van, attól megértem, hiszen a fidesz/kormány/OV folyton mindenben azt kommunikálja, hogy minket magyarokat (ugye tudjuk mivel elmondták hogy magyarok alatt ők a szavazóikat értik) bántanak, gáncsolnak, akadályoznak, de majd MI megvédünk titeket, ellenállunk a támadó Nyugatnak!!!
Ez a szemlélet, az a baj, hogy ezen a szemüvegen keresztül értelmezitek a történéseket.
De ha 2-3 év múlva visszatekintünk mi változást hozott Biden elnöksége nekünk (pl kivonul az a kb 1500 amcsi cég innen, vagy beszüntetik az export/import forgalmat a két ország között, megnehezítik a magyaroknak a kiutazását, stb) akkor majd igazat fogok neked adni utólag, és még elnézést is kérek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."