Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Kismillió éve egy betűt nem írtam, de ezt már nem bírom. Amiket a művészetről írsz, sugározza rólad, hogy kicsit se konyítasz hozzá. Számtalan alapon, számtalan megközelítésből és számtalan okból ki lehet állítani még egy tök hétköznapi tárgyat is úgy, hogy az adekvát legyen egy múzeumban/kiállító helyen/olyan intézményben, ahol egy kiállított tárgyat műtárgyként értelmezünk. És van egy rakás, köznapi értelemben vett műtárgy (pl festmény), aminek semmilyen művészi értéke nincs. De nagyjából arról van szó nálad, hogy az igazságot magasról letojod, az a fontos, hogy megmagyarázd, hogy igazad legyen. Ehhez még úgy is teszel, mintha értenél valamihez, amihez nem is, és saját magad meghúzod benne a SZAKMAI mércét.Veidt_madridista írta: ↑2021.01.10. 20:38:04Annak, hogy mit állítanak ki egy múzeumban, semmi köze a művészi szabadsághoz, az egy kulturális dolog és legfőképp egy szakmai döntés. És ezzel van a gond is. Nem kell az álnaivitás, mindenki tudja, hogy nem szakmai alapon állították ki a képet.
Én annnyira nem kenem a festményeket, szóval ez bitzon kijelenthető, hogy a téma, és a kvitelezés nem elég érdekes, tehát kizárólag propaganda lehet? De zsír ha rajtam kívül mindenki elég felkészült a témában, és "tudják"...Veidt_madridista írta: ↑2021.01.10. 20:38:04
Annak, hogy mit állítanak ki egy múzeumban, semmi köze a művészi szabadsághoz, az egy kulturális dolog és legfőképp egy szakmai döntés. És ezzel van a gond is. Nem kell az álnaivitás, mindenki tudja, hogy nem szakmai alapon állították ki a képet.
A Da Vinci kódról is sokan elhitték, hogy az egyház titkolja Krisztus vérvonalát, akkor vegyük elő Dann Brownt hogy "ilyet többet ne csinálj!"Veidt_madridista írta: ↑2021.01.10. 20:38:04Írtam, hogy kering ezzel kapcsolatosan egy konteó. Ami egyébként hatalmas hülyeség, hiszen a korbabeli leírások és ábrázolások egyértelműen cáfolják.
Annak, hogy mit állítanak ki egy múzeumban, semmi köze a művészi szabadsághoz, az egy kulturális dolog és legfőképp egy szakmai döntés. És ezzel van a gond is. Nem kell az álnaivitás, mindenki tudja, hogy nem szakmai alapon állították ki a képet.
Írtam, hogy kering ezzel kapcsolatosan egy konteó. Ami egyébként hatalmas hülyeség, hiszen a korbabeli leírások és ábrázolások egyértelműen cáfolják.Atlantis írta: ↑2021.01.08. 17:55:14Amúgy a hapsi sem szimplán lefestette feketének:
His video Synapse (2004) was developed as a part of his “Black Beethoven” series, which explores the myth of Ludwig von Beethoven being black, as he had Moorish ancestry. In the work, Adkins presents a portrait of the iconic composer that slowly morphs into that of a young black man with short dreadlocks and back again. The repeated transformation of the image conveys Adkins’s unwillingness to settle the debate on Beethoven’s race. He explained, “I hope to generate a sense of seeking in the audience…. You can then fill in the gaps and participate in history in your own way."
"Az egy dolog, hogy egy retard ennek ellenére csinál róla egy alternatív valóságot bemutató festményt, a művészi szabadságba belefér."
Jézus egy misztikus történelmi személy, és nem csak a fehér emberek számára bír kulturális jelentőséggel. Igen, ebben az esetben teljesen megértem, hogy egyes kultúrák a saját képükre formálják, hogy könnyebben azonosulni lehessen vele. Beethoven azonban a modern korban élt, számos korabeli leírás és ábrázolás bizonyítja, hogy fehér volt. Kulturálisan sincsen semmi köze a feketékhez. Az egy dolog, hogy egy retard ennek ellenére csinál róla egy alternatív valóságot bemutató festményt, a művészi szabadságba belefér. Az egy másik dolog, hogy ezt a BLM később felkarolja, meg hogy twitteres konteók születnek róla. Ez simán emberi hülyeség. Na de az, hogy ezt ki is állítják a szépművészeti múzeumban, már egy egészen más szint. Egyértelmű politikai propaganda, aminek már a történelem és a valóság sem szab határokat.
bennem már tuti ott van a csipsz, azért maradok tudatlan.
"Adkins' video 'Synapse' was developed as a part of his 'Black Beethoven' series, which explores the myth of Ludwig von Beethoven being black"Veidt_madridista írta: ↑2021.01.08. 14:12:00
Hát én ezen például jót röhögtem: https://www.rt.com/op-ed/510143-beethov ... 250-black/
És ezt a förmedvényt a brüsszeli szépművészeti múzeumban állították ki.
És az belefér, hogy Jézus tökéletes kaukázusi emberként van ábrázolva, miközben valószínűleg jelenleg a határon sem engednénk be olyan arab feje volna?Veidt_madridista írta: ↑2021.01.08. 14:12:00Hát én ezen például jót röhögtem: https://www.rt.com/op-ed/510143-beethov ... 250-black/
ideális esetben egy filmre igaz ez: "You can then fill in the gaps and participate in history in your own way.".Veidt_madridista írta: ↑2021.01.08. 14:12:00Hát én ezen például jót röhögtem: https://www.rt.com/op-ed/510143-beethov ... 250-black/
Hát én ezen például jót röhögtem: https://www.rt.com/op-ed/510143-beethov ... 250-black/
Iszonyatosan tudatlan vagy... hogy lenne már csipp benne? 5g-vel van sugározva és eleve attól nőnek ilyen nagyra. A wifi és a felhő világában nem értem miért hiszi el bárki, hogy fizikailag is csipp kell ahhoz, hogy követni tdujanak...csababarca írta: ↑2021.01.08. 13:22:56bizony mondom néktek, chip van a zöldségekben, én bizony nem eszek ilyeneket.
még a végén meleg leszek a sok karfioltól.
Atlantis írta: ↑2021.01.08. 13:20:29Amúgy azt hallottátok, hogy az FDA arra akarja kényszeríteni az amerikaiakat, hogy zöldségeket egyenek? Ez tuti a hülye balos mainstream média és a vega lobbi összefogása miatt van:
https://www.youtube.com/watch?v=BOyebcrVWb4
igazából tényleg vicces random videókhoz hülyeségeket írni
Amíg nincs meg az átoltottság, kellenek a korlátozások.Nero. írta: ↑2021.01.08. 12:36:55https://twitter.com/gmb/status/1347443142308540416?s=21
Anglia legnézettebb reggeli talk showjában (nem tudom mi a pontos megnevezése ennek a szennynek) arról van szó hogy mi lenne ha megjutalmaznák azokat akik feldobják a szomszédaikat
De minden rendben van, ne foglalkozzatok a politikával meg ilyenekkel
Közben látom Orbán továbbra is maximum 8ig enged ki titeket Ez is rendben van gondolom
Atya úristen! Egy talkshowban feltettek egy kérdést. Mindenki meneküljön, itt a világ vége. Remélem a töriórákon sem szoktak már beszélni a holokausztról, mert a végén még megidézik Hitler szellemét...
Amúgy ezen gondolkodtunk egyik ismerősömmel pár napja, hogy az este 8 órás korlátozást nem értjük.
Hol mondtam azt hogy itt jobb a helyzet a korlátozásokkal kapcsolatban és hol mondtam hogy külföldön kánaán lenne?MQuCsabi írta: ↑2021.01.08. 12:46:22Én úgy tudom Londonban pl sehová nincs átjárás, tehát nem értem a gúnyos megjegyzést. Ezek amúgy mire jók?
Mondom ezt úgy, hogy abszolút nem tartom ésszerűnek a kijárásit.
Viszont az, hogy állandóan úgy nyilatkoztatsz ki dolgokat Nero, mintha külföld a kánaán lenne, az baromi visszatetsző. És, aki nem burokban él, tudja is, hogy nem is igaz.. . Nem értem a stílusodat
Jó hát Orbán mindig ilyen népmesei szófordulatokkal él, ezzel akarja éreztetni, hogy a nép gyermeke ő is. Volt már ilyen nem egyszer, aki "ismeri" a megszólalásait, az tudja, hogy ezekkel gyakran él, menőnek gondolja.LG írta: ↑2021.01.08. 10:00:36
Azért messze túlmegy már az udvariasság és az empátia kérdésén, ha valaki azon akad ki, ha egy feketét feketének neveznek. Ez már szimpla ostobaság. Hány fehért láttál már kiakadni azon, hogy lefehérezték? Vagy magyar példa a közelmúltból: egyesek szerint az asszonyság is sértő. Ne vicceljünk már ilyenekkel.
Egyébként pedig, ha egy ember, egy népcsoport vagy akár egy egész nemzet túlérzékeny, azzal saját maguk kisebbségi komplexusáról tesz tanúbizonyságot. A feketék erre tökéletes példa. Ezért próbálják meghamisítani a történelmet, ezért cirkuszolnak a jelenben, mert nem bírják lenyelni és a elviselni a valóságot.
Szerintem pont ez a gondolkodásmód az egyik oka annak, ami miatt nehéz az együttélés. Ne haragudj, hogy pont ezt emelem ki, csak példaértékűnek érzem, mert egy jól láthatóan racionális gondolkodásra képes, mindkét oldal hibáit látó embernek tűnsz. Mégis süt a hozzászólásodból, hogy bár tisztelet a kivételnek, de azért élből lenézed a baloldaliakat. Az egyik oldalon csak maximum vállalhatatlanok a másikon teljesen idióták vannak. Bár Te magad is leírod, hogy mindkét oldalon vannak szélsőségesek, de egyértelműen a baloldalt hibáztatod az egészért. Pedig valójában Neked is csak a szélsőséges formáival van bajod a baloldalnak, amit amúgy a "saját" jobboldaladon is elítélsz.LG írta: ↑2021.01.08. 00:19:15Valakivel együtt lehet élni, valakivel nem, legalábbis normális módon nem. És ez nem a politikai, vagy egyéb nézetektől függ. Én jobboldali vagyok, de még a velem (legalábbis papíron) egy oldalon állók közül is rengeteg vállalhatatlan embert találok, akikkel nem tudnék tiszta lelkiismerettel összefogni. Pl. a Fidesz mögé sosem állnék be, ahogy a mellverő, elképesztő konteókban hívő nagymagyarok közé sem, pedig a hazaszeretet fontos számomra, de nem olyan módon, ahogy ezt ők teszik.
Ott aztán a másik oldal. Sokan megmaradtak közülük a normalitás határán belül, velük nincs különösebb gond, vannak dolgok, amiben nem értünk egyet, de jól együtt lehet velük élni. De vannak a többiek, akik vagy teljesen idióták, vagy pedig rendkívül rosszindulatúak, akik nagyon bomlasztó és káros nézeteket vallanak és terjesztenek. És az a baj, hogy befolyásos emberek közül sokan tartoznak közéjük, így többnyire most az ő akaratuk érvényesül a világban, ami jó nagy baj.
Az a megosztottság, ami a napjainkat jellemzi, nagyban nekik köszönhető. Mert minden hatás ellenhatást vált ki. Ők erőltetik a szélsőségesen liberális nézeteket, emiatt radikalizálódik a másik oldal is. Nézd csak meg, hogy az elmúlt évtizedben erősödött nagyon sokat a szélsőjobb Európában, előtte nem voltak komoly politikai tényező. Orbánék is akkor lettek ekkora hazafik és keresztények, amikor rájöttek, hogy most ezzel lehet sok-sok szavazatot gyűjteni. A hazai és ez európai baloldal pedig folyamatosan adják a szelet a vitorlájukba.
Én nem vagyok rasszista, sőt, elítélem a rasszizmust. A pozitív diszkrimináció, a túlkompenzálás, a kettős mérce ami bizony nagy mértékben jelen van itthon is, az USA-ban és az egész EU-ban, viszont sok embert tesz azzá. Miért nem volt elég az egyenlőség, miért kellett átesni a ló túloldalára? És ez csak egy példa, amit túltoltak. A kérdés csak, hogy ennyire elvakultak, vagy szándékosan akarnak megosztottságot. Én az utóbbira tippelnék, mert akik mozgatják a szálakat, azok nem buta emberek, a sok idióta, akiknek sikeresen átmosták az agyát, már annál inkább.
Azért messze túlmegy már az udvariasság és az empátia kérdésén, ha valaki azon akad ki, ha egy feketét feketének neveznek. Ez már szimpla ostobaság. Hány fehért láttál már kiakadni azon, hogy lefehérezték? Vagy magyar példa a közelmúltból: egyesek szerint az asszonyság is sértő. Ne vicceljünk már ilyenekkel.Cseri írta: ↑2021.01.08. 08:02:52Egy kis pc:
Tudom,tudom libernyák agymosás:
https://telex.hu/belfold/2021/01/07/pol ... s-vivmany
Nagyon jó cikk volt, köszi, sok mindent itt is leírnak amit együtt is görgettünk a fórumtársakkal.Cseri írta: ↑2021.01.08. 08:02:52Egy kis pc:
Tudom,tudom libernyák agymosás:
https://telex.hu/belfold/2021/01/07/pol ... s-vivmany