Bajnoki Mérkőzések
Na....végre valami kis foci
Amióta leszedte Messi a szakállát hasonlít arra a Messire, akinek nem volt szakálla 

- davi10
- Llegenda del Barça
Ez hülye ez a Lenglet. Ilyet én még nem láttam...
Legalább a következő meccsen nem kell majd Őt nézni.
Legalább a következő meccsen nem kell majd Őt nézni.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Remélhetőleg nem akarunk rácsücsülni az eredményre????
Én úgy tudom lesz az 22 is,de akkor is megérte, elég sokan kinézték, de szerencsére Barcába akart jönni, holott nem volt garantálva, max egy kölcsönadás neki, és bár sokan nem értették minek igazolni liga2ből, de ez a gyerek nagyon rácáfolt mindenre, volt pár gyenge meccse, de valóban jó szeme volt annak és jó meccseket kapott el, ebbe a gyerekbe ég a tűz.Xavier Hernandez írta: ↑2021.01.06. 22:10:15Pedri 5.000.000.- €-ért került hozzánk, úgy tűnik, egy igazi kincs. Hosszú évek óta ő az első, akit apróért igazoltunk, és mégis nagy tehetség. Jó lenne tudni, ki hozta ide, jó szeme volt.
Ma Griemann sem emberhátrány, Dembi is jó, és végre szép a foci és eredményes is. Jó lenne beverni még egy gólt gyorsan a szünet után, mert kifulladunk, és akkor feltámadnak baszkok...
Busi legalább ijesztgetni tud.... 

- Xavier Hernandez
- Jugador d'estrella
Pedri 5.000.000.- €-ért került hozzánk, úgy tűnik, egy igazi kincs. Hosszú évek óta ő az első, akit apróért igazoltunk, és mégis nagy tehetség. Jó lenne tudni, ki hozta ide, jó szeme volt.
Ma Griemann sem emberhátrány, Dembi is jó, és végre szép a foci és eredményes is. Jó lenne beverni még egy gólt gyorsan a szünet után, mert kifulladunk, és akkor feltámadnak baszkok...
sokkal több lehetőség van benne, mint amire kihasználja a csapat.....
Ez kivételesen igaz, voltak pillanatai, majdnem assziszt, gől, és kulcspassz is, de ma is megvan a gát sztm, mármint felfelé javultak a többiek is, de egy gól vagy assziszttal feljönne melléjük.
Ez a szakértőt honnan szerezték? Ter Stegen hibázott, meg Piquetól lenne mit tanulni, Messi hibázott és még lehet baj, hogy kihagyta

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Mert okozott semmilyen kárt, azért.

10-ből 8 csatár ballal izomból lőtt volna. Ez viszont egy igen okos mozdulat volt véleményem szerint.
- vinszentvega
- Capitá del Barça
Szerintem Griez ma kifejezetten jó látvány...
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
sokszor nagyon ígéretes poziciókban van.....mindíg nem szabhatja el....ki kellene őt jobban használni....nem kuka a srác....Pedri is Messit keresi, Dembi is.....visszapasszra vagyunk ráálva....jónéhány ziccerrel lehetne több
Szerintem a Barca az idei legjobb játékát nyújtja. Talán csatárral még sikeresebb lenne ma.
Még a Griezman is jó mezőnymunkát végez. Pedri kimagaslik, egyenlőre bevált a srác. Messi góljában mi volt a zseniális??
Még a Griezman is jó mezőnymunkát végez. Pedri kimagaslik, egyenlőre bevált a srác. Messi góljában mi volt a zseniális??
végre! jó a meccs. élvezetes, lendületes !!!! szép foci. igen, emlékszem mit írtam az előzőn, de ma ez van nincs mese.
Pedri.... hát itt az orrunk előtt születik egy sztár. sőt már meg is született.
Griezmann ma jól játszik, az automatát ki lehet kapcsolni
csak nehogy a másodikra elfogyjunk!
Pedri.... hát itt az orrunk előtt születik egy sztár. sőt már meg is született.
Griezmann ma jól játszik, az automatát ki lehet kapcsolni

csak nehogy a másodikra elfogyjunk!
Messi zseniális gólja. Egyszerűnek tűnik, de nem az! Dembele, Messi Pedri nagyon jól játszik!
- Subinho
- Director del Fútbol
Jó meccs, hosszú idő óta kifejezetten jó és szórakoztató!
Griezmannak meg volt 1-2 beindulási kísérlete, meg 1-2 jó passza, de 120 milláért azért lássuk be ez rém gyenge. Ezt Brait is lehozza, sőt... Jobb, mint szokott lenni egy fokkal, ennek.ellenére lehoznám, mert most jól megy a csapatnak, neki meg látványosan nem passzoknak. DeJong is inkább körbefogott, Messi is aztán hátra Albának,.mint hogy Greeznek adja...
Griezmannak meg volt 1-2 beindulási kísérlete, meg 1-2 jó passza, de 120 milláért azért lássuk be ez rém gyenge. Ezt Brait is lehozza, sőt... Jobb, mint szokott lenni egy fokkal, ennek.ellenére lehoznám, mert most jól megy a csapatnak, neki meg látványosan nem passzoknak. DeJong is inkább körbefogott, Messi is aztán hátra Albának,.mint hogy Greeznek adja...
Talán koncentráltabban játszunk, mint szoktunk....kicsit lassabban, de ésszel.....viszont nagyon kellene egy új Busi.....
Pedriből meg siman lehet Iniesta szintű Barca játekos.18 éves.
A 6,6 km azért kemény.
A 6,6 km azért kemény.
- davi10
- Llegenda del Barça
Jó a tempó, ilyen nem igazán rémlik a Valverde-érából.
Pedri meg baromi nagy fogásnak tűnik.
Pedri meg baromi nagy fogásnak tűnik.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Hűdeszka ellen pont ezt gondoltam, mekkora klasszis volt, Xavi volt elől, de ő még hátra is ment tisztázni és kellett is, ha nem iniesta, mert ők hasonlóak voltak Xavival, de valaki pl Alves hibrid, mert védekezni is tud és szélen is jó. Jelenleg legalább akkor sztár lehet, mint Fati, sőt.Gerginho88 írta: ↑2021.01.06. 21:43:58Xavi és Iniesta hibridje ez a srác.... A legnagyobb csillagunk lesz a jövőben! A hideg futkos rajtam, hogy mit csinál ezen a szinten 18 évesen....
De Jong is jobban játszik ma, mint ahogy szokott nálunk. Neki is jobban ízlik ez a foci, mint a körbe-körbe alibipasszolás.