Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kellemes más csapattal párhuzamot vonni.....de tegnap ránéztem az Atleti meccsre, a 75.perc volt amikor bekapcsoltam a tv-t.....szokásos 1-0....gondoltam kaphatnának egy maflást a végén....jött is a klassz öngól, de picit hamar, mert ezek megrázzák magukat és helyre is áll a világ rendje....hát úgy is volt....sajnos ilyen fricskát a Barca ellen szurkolóknak a mi csapatunk már képtelen adni.....gránit írta: ↑2021.01.04. 12:14:45Éppen a szokásos tötymörgés ment a betömörülő védelem ellen, a kommentátorok meg arról beszéltek, hogy ilyenkor lenne szüksége a Barcának valami B-tervre, amikor jött a Messi-beadás és a gól. Azért durva, hogy még egy ilyen no name csapat ellen se tudtunk volna nyerni nélküle. De Jong sokat fejlődött, bár a második félidőre ő is csúnyán elfogyott, ahogy az egész csapat.
Ha így értetted, akkor már legalább ketten vagyunk.....azt aláírom, hogy a fizikai állóképességet háromnaponta meccsel nem ideális lehetőség fejleszteni, de megfelelő rotációval lehetne megoldást találni erre is......a többit, mint pl taktika, elemzés, rögzített helyzetek, átlövések, egyéb variációk, figurák gyakorlása egy délelőtti edzésbe egészen biztosan nem férnek bele.....nem beszélve az összeszoktatásról vagy bármilyen csapatszellem kialakításáról....ez mind sajnos rávilágít arra, amit a fotelból még a vak is lát....illetve azok a sérülések, amit nem ellenfél okoz....holnapig lehetne írni erről
Gondolom a hsz-ed megírása előtt figyelembe vetted, hogy Fati sérült és a Bilbao-nak most rúgták ki az edzőjét.aynas írta: ↑2021.01.03. 23:12:35felejtsétek el a számolgatást. a mai meccs is egy nagy rakás @zar volt. érjünk oda a bl helyre és kész. zsákos bilbao ellen szerdán ezzel a játékkal kikapunk. középpályán dejong, puig, pedri, elöl fati, dembele, messi. félelmetes, hogy puig eddig kapott 4 percet a ligában az 1440ből.
Végül is hazai pályán játszunk mind a két madridi csapat ellen
VictorValdes19 írta: ↑2021.01.03. 22:22:54Off:
Inkább végtelenítve nézném a Passiót, mint hogy akár még nézőként is részese legyek egy esetleges Price győzelemnek.![]()
Xavier Hernandez írta: ↑2021.01.03. 22:31:54A tökutolsó Huesca ellen is csak a meddő labdabirtoklás megy... jó lenne bepofozni egy gólt, mielőtt egyenlítenek.
Ez egyre rosszabb lesz, semmi fejlődés az első meccsek óta, változatlanul nincs lendület a támadásokban.
Huesca védői mellett mégha megkopott volna a gyorsaság, vagy lobbanékonysága akkor is agyba főbe kéne aláznia őket, én nem itt keresném a problémát, hanem abba, ami meg is lett fogalmazva, lehet, hogy Pedrivel (szégyen egyébként, hogy csak ő képes 18 évesen erre ebből a keretből) összejátszik, de ez még nem az az összeszokott csikicsuki, ami kéne neki, tényleg látszik, sokszor nem úgy helyezkednek, hogy egyátalán passzolni tudjon nekik, nemhogy vissza is kapja kényszeritőbe. Jordi már nem ér fel, Pedrinek még kell pár év, Suarez meg nincs, Messi meg fejben az MLS-be jár már, csodák nincsenek, még így is ő a Liga legjobbjaLG írta: ↑2021.01.03. 22:16:19Annyira nekem sem jön be ez a szerepkör, de azért jött egy gólpassz így is tőle, + még néhány gyilkos passz. Viszont én közelebb játszatnám a kapuhoz, azért mégiscsak ő a világ egyik leggólerősebb játékosa, és nemcsak a jelenkort tekintve.Mascherano14 írta: ↑2021.01.03. 22:11:48Messi lassú ahhoz a játékhoz, amit szeretne. Se egyedül, se Pedrivel, aki jól passzol neki, nem megy.