Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Magához képest gyengén kezdte a szezont (persze volt rá oka bőven), ne tagadjuk, és sok szurkolót bizony kétségbeesésbe taszított ezzel. Most, hogy a csapat és a góllövőlista élére állt ismét, visszaállt a világ rendjeLeon írta: ↑2021.01.09. 21:31:33Csodálkozom,hogy a termelései után nem írt senki. Bár már értem, most hogy a szokásos GOD módban tolja már nem is érdekes, meg így nem is lehet szidni.![]()
Nálam az 5.00 nál lévő reakció az abszolút top:![]()
https://www.youtube.com/watch?v=nLtj-0VMhRA
Szeretném hinni, hogy nem ez történik. Abban pedig biztos vagyok, erősebb a mostani Barca brandje, mint az akkori Milané...Subinho írta: ↑2021.01.03. 17:28:22Ettől nem kell félni, már folyamatban van. A Milan mekkora csapat volt, mekkora nevek, ma is fújja mindenki: Dida, Cafu, Maldini, Nesta, Zambrotta, Gattuso, Seedorf, Pirlo, Kaká, Inzaghi, Shevchenko.MatyiG írta: ↑2021.01.01. 16:54:15Attól azért nem kell félni, túl nagy brand már ahhoz a Barça.A többség nem nagyon szeretné tudomásul venni, de igen könnyen elképzelhető hogy most megtörténik velünk ugyanaz ami anno a Milannal, Uniteddel stb.
Pont annyira kell tőle félni, mint attól, hogy majd a Sociedad mögött végzünk a tabellán.
De ettől függetlenül az valószínű, hogy a következő 2-3 évben még nem leszünk a BL legnagyobb esélyesei között.
Volt olyan névsor és olyan korszakos csapat mint utána a csúcs Barca évekig. Aztán mi történt? Kiöregedtek a sztárok, nem volt megfelelő utánpótlás, rengeteg játékos fordult meg a csapatban, elfogyott a pénz, stb. Évekig ott voltak a tabellán, mint ahol mi járunk most.
A Barca amikor nem volt jó formában, azt jelentette kb. hogy nem nyerték meg a ligát, egy 3. hely már kifejezett csalódás volt. de hogy a 6-10 helyek között szenvedjünk folyamatosan... Hááát.... Rég volt már amikor a BL selejtezőt érő 4. helyért küzdöttünk. Idén sanszos inkább az EL helyért küzdés. EL-t mondjuk nem nyertünk még....
Ettől nem kell félni, már folyamatban van. A Milan mekkora csapat volt, mekkora nevek, ma is fújja mindenki: Dida, Cafu, Maldini, Nesta, Zambrotta, Gattuso, Seedorf, Pirlo, Kaká, Inzaghi, Shevchenko.MatyiG írta: ↑2021.01.01. 16:54:15Attól azért nem kell félni, túl nagy brand már ahhoz a Barça.A többség nem nagyon szeretné tudomásul venni, de igen könnyen elképzelhető hogy most megtörténik velünk ugyanaz ami anno a Milannal, Uniteddel stb.
Pont annyira kell tőle félni, mint attól, hogy majd a Sociedad mögött végzünk a tabellán.
De ettől függetlenül az valószínű, hogy a következő 2-3 évben még nem leszünk a BL legnagyobb esélyesei között.
Ízlések és pofonok, de nekem a ‘15ös Barca a legjobb csapat amit valaha láttam. Januártól (azt hiszem egy Bilbao elleni meccs volt) Májusig (Juventus elleni finálé) úgy mentünk át mindenkin mint forró kés a vajon.Leon írta: ↑2021.01.02. 23:12:03A G.O.A.T gyaláz erősen:![]()
https://www.youtube.com/watch?v=MZ5Ejzing18
Miért, a MU nem nagy brand? A Milan egyébként jóval nagyobb mélységeket járt meg, mint a vörös ördögök, attól szerencsére tényleg messze vagyunk, a MU-tól viszont már annyira nem. Különbség, hogy itt a Ligában csak két nagy van rajtunk kívül, de a 3. hely simán meglehet még egy gyenge szezonban is.MatyiG írta: ↑2021.01.01. 16:54:15Attól azért nem kell félni, túl nagy brand már ahhoz a Barça.A többség nem nagyon szeretné tudomásul venni, de igen könnyen elképzelhető hogy most megtörténik velünk ugyanaz ami anno a Milannal, Uniteddel stb.
Attól azért nem kell félni, túl nagy brand már ahhoz a Barça.A többség nem nagyon szeretné tudomásul venni, de igen könnyen elképzelhető hogy most megtörténik velünk ugyanaz ami anno a Milannal, Uniteddel stb.
Leon írta: ↑2020.12.31. 21:26:33Ezzel a Messi videóval (nem én gyártottam) kívánok minden Barca és Messi fannak boldog új évet:
A földönkívüli:
https://www.youtube.com/watch?v=Bp3aETWhlsg
Amikor szidjuk érdemes felidézni mit adott nekünk szurkolóknak ő az elmúlt másfél évtizedben.
Kétlem, hogy lesz még valaha valaki a mi életünkben aki ilyen csodát visz végbe a Barcában, sőt merem állítani, hogy a football-ban mint sport sem lesz.
Örülök, hogy "élőben" láthattam, hogy sokszor szinte egyedül szétgyaláz minden csapatot.
Köszönjük Leo!![]()
![]()
Köszi a videót.
Az idei pontvesztéseink:bence0330 írta: ↑2020.12.30. 12:49:53
Remélem, hogy nem! Nem a következő 10-15 évről beszéltem, hanem a jelenlegi csapatról, jelenlegi körülmények közt. Messi most olyan szinten emelkedik ki a sok középszerű, esetleg egy-két közepesnél jobb (Dest, Araujo, Pedri...?) játékos közül, mint talán még soha, pedig ő sem fiatalodik már. Egyszerűen nem bírjuk el jelenleg a hiányát, a táblázaton szerintem 2-4 helyet is jelenthet akár a jelenléte.
Megint más helyzetről beszélnénk, ha Fati visszatér, és Koeman távozása után a csapatunk szerintem második legjobb játékosa is újra a pályán lehet. Fati gólokat tud lőni, Puig meg kulcspasszokban tudja valamelyest kiváltani Leo-t. 1-1 minőségi igazolás mondjuk 2 éven belül, és remélhetőleg Messi leköszönésekor - vagy jelentős meggyengülésekor - már nem fogunk úgy függeni tőle, mint most, és nélküle is topcsapat leszünk, még ha talán nem is az első számú BL-esélyesek. De most sajnos ez van, és elég látványos a dolog, még 11-est sem tudtunk belőni nélküle (0/2 Griez és Braith), ami azért elég alap cucc hogy 4/5 legalább menjen be. Nem hogy még helyzeteket kialakítani, meg neadjisten belőni.
Remélem, hogy nem! Nem a következő 10-15 évről beszéltem, hanem a jelenlegi csapatról, jelenlegi körülmények közt. Messi most olyan szinten emelkedik ki a sok középszerű, esetleg egy-két közepesnél jobb (Dest, Araujo, Pedri...?) játékos közül, mint talán még soha, pedig ő sem fiatalodik már. Egyszerűen nem bírjuk el jelenleg a hiányát, a táblázaton szerintem 2-4 helyet is jelenthet akár a jelenléte.
Igen, a tegnapi meccsből kell levonni a következtetéseket, hogy milyen lesz a klub következő 10-15 évebence0330 írta: ↑2020.12.30. 11:09:10Nagy szerencsénk van, hogy a fék tegnap nem volt pályán. A játék sokkal ritmusosabb lett, a tiziket is berúgjuk legalább, meg van végre, aki kulcspasszokat osztogasson és gólt lőjön a fék Leo helyett. Igazából minden mesés lett nélküle, meg nem szorított be minket a spanyol bajnokság alja Eibar akár 15 percekre is, mert nem volt ott féknek elöl a védekezésben. Tényleg minden rendben volt nélküle.

Soha nem fogom elfelejteni ezt az estét. Neymar gólja után kint táncoltam este a kertben mint egy hülye, akkor még ennyire oda voltam a csapatértLeon írta: ↑2020.12.28. 21:13:11Amikor mi voltunk Európa királyai Messivel az élen:![]()
Figyelem hidegrázós videó!![]()
https://www.youtube.com/watch?v=98G2Bo0DhUs