Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

majd megrúgja mezőnyből.
Eddig szerintem tök erős volt fejben, és felülmúlta a várakozásokat. Most is dicséretes, hogy bevállalta, persze az igazi akkor lett volna, ha be is lövi.csababarca írta: ↑2020.12.29. 19:26:26ez is Messi hibája, nem engedi gyakorolni a többieket![]()
btw, Griezman meg Pjanic kellene, hogy ilyen szitukban tizit lőjenek, nem is értem Brait ezt hogy gondolta, hogy majd ő.
ez is Messi hibája, nem engedi gyakorolni a többieket
ezzel egyetértek, de ez szerintem okés lehet, ha összeállna a 3 védőnk hátul, meg Alba-Dest megtanulná ezt, akkor talán stabilabbak lehetünk komoly nyomás ellen is.
Mármint akkor hogy?
Legalább mindenki a helyén játszik. Tudjukki nemszerepeltetése már nem is téma, pedig lassan szerintem Pedrit is tehermentesíteni kéne, mert nem lesz jó vége.visca el barca írta: ↑2020.12.29. 18:07:11ter stegen dest mingueza arujo lenglet firpo de jong pjanic pedri griez braith
Fogalmunk sincs a tényleges hatalmi viszonyokról - de minden pillanatban vannak ilyenek. Ezekhez képest egy pszichológus egy vicc. Egyébként az Eibar ellen kiderül, hogy Messi távollétében játszik-e valaki felszabadultabban, mint máskor.Peter írta: ↑2020.12.27. 17:20:36Ha már itt alább ennyi Messi folyik....:
egy értelmes, kreatív, jó pedagógus és pszichológus edző képes lenne kihozni Messiből a jelenlegi képességei szerinti maximumot....a kulcs ez....mikor kezdőként, mikor csereként, mikor lecserélve, mikor pihentetve, mikor és kivel a pályán
nincs lehetetlen, csak tehetetlen edző, stáb vagy komplett szakmai vezetés
bizonyított, ahogy eddig volt, az nem kerek....és annál csak jobb lehet a Messi-Gríz-Cou-Br megfelelő kombinációi, variációi, hol kezdőként. hol csereként.....a gólok is jönnének, az eredmények is....ez esetben pedig vélhetően mindenki boldogabb lenne (ha csak átmenetileg is, de akkor is!)....ha ez idővel bármelyiknek esetleg kevés lenne (mert idővel egy jó Fatival és Dembivel bővülhet a sor), jó játékkal, gólokkal a lábakban ott a játékospiac....(ha netán bőség zavara lenne ebből)
a kevesebb, néha több....csak ügyesnek kell lenni![]()