Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Szerintem elfelejtette a jelszavát, tavaly óta nem lépett be. Én is lecsekkoltam, mert nekem is gyanús volt már egy idejecsababarca írta: ↑2021.02.08. 07:03:50Van 2, kezdenek is kb mindig, mi kell még?
Egyébként nem tilos a duplareg, vagy Sampernek megengedett?
Van 2, kezdenek is kb mindig, mi kell még?
Sunday League szinten van már a csávó. A 35 éves Soldado úgy ott hagyta, mint a kulát. Szomorú, h így lehúzta magát, és a karrierjét a wc-n. Sztem innentől tényleg csak csere lesz, az is csak azért, mert elsózni nem lehet.
Muszáj berakni néha ha el akarjuk adni.ktm írta: ↑2020.12.23. 14:20:49Tegnap becserelese utan par perc alatt kiderult, hogy ez mar nem az o szintje. Egyik visszafutasnal, mikor "kergette" a tamadot latszott, hogy nem tud normalisan sprintelni. Nekem sose volt kedvencem, de kar erte. Viszont emiatt hamarabb eroltetnek cserekent is egy fiatal vedot a B-bol, hatha lehetne talalni egy ujabb "Mingueza"-t.
Tényleg top volt, csak sajnos mióta megsérült olyan lassú, hogy még Piqué is simán lefutja, teljesen tönkrement a térde, no meg a karrierje is szvsz, nem tud sprintelni a csávó, ez azért baj, mert top korszakában sem a sebessége volt az erőssége, de most sztem még én is lefutnám, viszont nagyon sajnálom, irtó jó védő volt.
egy próbát megér sztem is, nem azt mondom. Koemannak látnia kell most már, h ebbe a védelembe bele kell nyúlni, ha bármit akarunk a szezontól.P.U.Y.O.L. írta: ↑2020.10.27. 19:12:45Persze, mert nem játszik évek óta, de jó korban van és tudjuk, higy mire képes. Ráadásul még bőven van hátra a szerződéséből és sokat is keres. Nagy luxus, hogy még a keretbe se kerül, ha tényleg egészséges. Arról nem is beszélve, hogy rajta kívül csak 3 védőnk van és ebből kettő gyűjtögeti a pirosakat elég szépen.
Persze, mert nem játszik évek óta, de jó korban van és tudjuk, higy mire képes. Ráadásul még bőven van hátra a szerződéséből és sokat is keres. Nagy luxus, hogy még a keretbe se kerül, ha tényleg egészséges. Arról nem is beszélve, hogy rajta kívül csak 3 védőnk van és ebből kettő gyűjtögeti a pirosakat elég szépen.NovaProspekt írta: ↑2020.10.27. 19:05:30ki lehetne próbálni, de mostanság ő is totálkáros volt bármikor, amikor betettük.P.U.Y.O.L. írta: ↑2020.10.27. 18:41:40Mondjuk, ha tényleg egészséges és jó állapotban érzi magát, akkor talán nem ártana használni is.
Egy Araujo és egy jó formában lévő Umtiti kettős bőven jó lenne. Adni kéne neki esélyt a bizonyításra. Nyílván ennyi kihagyással nem hozná egyből azt a szintet, ahonnan kiszállt, de ha idővel visszanyerné a formáját, akkor kirobbanthatatlan lenne a kezdőből és nem kéne ilyen Garcia félékre támaszkodnunk...