Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem sirom vissza Lajost, meg alapjaraton ha rajtam mult volna mar Liverpool utan repult volna mindenki Messistol eddzostol mindenestol, de szerintem se ugy kellett volna jelenleg elkezdeni a veratomlesztest, hogy elengedjuk tok ingyen a keret egyetlen kilenceset(Braitrol sztem a vezetoseg is sokszor elfelejti, hogy van..). ElNovaProspekt írta: ↑2020.12.19. 18:42:42
akkor gratuláljunk neki, és ennyi. meddig kellett volna őt is itt tartanunk, 40 éves koráig?ha itt maradt volna, most az lenne a probléma, hogy miért hagyott ki tizenöt helyzetet.
várható volt, h Suárez fog még gólokat lőni, akárhova is igazol. attól még a csapat megújítását el kellett kezdeni ott, ahol tudtuk éppen.
És kifejezetten edzői feladat rögzített helyzetek kidolgozása is ! Rúgtunk 8 szögletet, volt benne valami emlékezetes?
Senki nem várhat betonfalat néhány meccs után két fiatal belső védőtől. Az ilyen meccs és ellenfél kifejezetten ideális a tanulásra és fejlődésre azzal a nem "elhanyagolható különbséggel", hogy alsó hangon is minimum egy ötöst illett volna gurítanunk elöl....
akkor gratuláljunk neki, és ennyi. meddig kellett volna őt is itt tartanunk, 40 éves koráig?Xavier Hernandez írta: ↑2020.12.19. 18:28:40Eközben az elzavart Suárez ma meglőtte a 7. gólját az Atletiben - a csodaigazolás Griezmann már háromnál jár....
Így igaz. Koeman nem nyerni akar, hanem retteg a vereségtől egy 10 helyezett Valencia ellen.vinszentvega írta: ↑2020.12.19. 18:14:582-2 nel lehoz harom támadót, behozza ezt a kutyautő Trincaot , Langlet, meg Pjanicot... No comment
Araújo csúcssebesėge 34.5 km/h! Piqué és Lengelet összesen nem fut ennyivel

Meg kell őrizni a döntetlent.... Otthon egy rémgyenge Valencia ellen... dühitő, vicces? nem siralmas!!!vinszentvega írta: ↑2020.12.19. 18:14:582-2 nel lehoz harom támadót, behozza ezt a kutyautő Trincaot , Langlet, meg Pjanicot... No comment
Arról nem is beszélve, hogy Piquélenglet már az első félidő első kontrájánál összehozott volna egy piros lapot. Araújo szépen fogta meg azt a kontrát. Pár hónappal ezelőtt buktuk volna ezt a meccset (bár most is a bíró mentett nekünk két pontot).
Bocs igazad van. Az idegtől nem bírom már elviselni ezt az elöl lévő borzalmas teljesítményt. Igen TS megint pontot ment...