Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezek közül melyik nem volt kérdéses?
Még az összehajtás is szükségtelen, Lenglet megelőzi őket, megoldja önmaga.NovaProspekt írta: ↑2020.12.14. 13:39:19Messi motivált lesz, mert bizonyíthat majd a leendő munkáltatójának
Lenglet-t Neyék mondjuk összehajtják majd, mint a kerti nyugágyat![]()
Ja tényleg! És vajon a PSG-be meg?
annyit felejtettél ki, hogy a választások után elküldik Koemant, és Jordi Rourával érjük el a fenti bravúrt

Aki tudja az privatban a lottó számokat is légyszi
igen, még a Cityn gondolkoztam, ők is világi balfékek a bl-ben, meg ebben a szezonban gyengélkednek rendesen.
A legnagyobb kérdés az,hogy februárra összekapja e valamennyire magát a csapat(és Koeman). A Cadiz,Juve,Levante elleni játék mindenki ellen nagyon kevés lesz sajnos.csababarca írta: ↑2020.12.14. 09:34:12Na ma BL sorsolás.
Kapható ellenfelek: PSG, City, Liverpool, Dortmund, Chelsea, Bayern, Juve (? őket kaphatjuk, vagy mivel csoportellenfelek voltak nem?)
Megmondom őszintén, kb mindegy, de ha lehetne választani akkor a Dortmund-Psg kettőből választanék.
Dortmund bár lendületesek, meg ott a Haaland faktor, és benne lenne a mészárszék, de talán rutintalanabbak mint a többiek.
PSG meg semennyit sem fejlődik, tavaly nagy mákkal odaértek a döntőbe, de világi lúzerek ők is a BL-ben.
Chelseat nem tudom megítélni, kb 2 éve nem láttam egy meccsüket sem.
Bayernt jó lenne elkerülni, de kb őket érzem, hogy fogjuk kapni, tetézve a bajainkat.