Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Értem amit mondasz,de azért Gyula poziciója nem olyan mint pl,Eto'o é,szóval ezért is(meg azért is mert nagyobb playa) kerül többször helyzetbe Eto'o! Ilyen kisebb csapatok ellen meg belefér,hogy kezdőként számít rá esetleg Frank!lionelmessi19 írta:na, már egyet is értünk.ozsimiki írta:Lio!
Nem mondtam,h kezdő legyen,de ne beszéljünk úgy róla már,mint egy selejtről![]()
Gyorsaságról sem írtam most.
Sokan vannak a cserepadon,akik úgyanúgy tesznek a sikerért,mint a többiek,abban igazad van,hogy kezdő szerintem se legyen,de cserepadról ne rakjuk már ki...
de azért nem mond, h túl sok ziccer helyzete szokott lenni, és nem azért mert Roni, Deco, vagy Xavi nem tudja kiszolgálni.
jó kis cserepados. csak az a baj, h a rotációs rendszerben őrá is számít Frank.
na, már egyet is értünk.ozsimiki írta:Lio!
Nem mondtam,h kezdő legyen,de ne beszéljünk úgy róla már,mint egy selejtről![]()
Gyorsaságról sem írtam most.
Sokan vannak a cserepadon,akik úgyanúgy tesznek a sikerért,mint a többiek,abban igazad van,hogy kezdő szerintem se legyen,de cserepadról ne rakjuk már ki...
Meccs szerencsére nem ment el rajta, de azzal már nem értek egyet, h csak akkor szidjuk, ha elbsza a ziccereket. Márpedig azért, mert alig lehet őt ziccerbe hozni. nem igazán helyezkedik jól, ami persze nem csak az ő hibája, hanem a testalkatáé is, de sokszor kerülhetne jó helyzetbe, főleg ha télleg olyan gyors, mint amilyennek pl te mondod, mert én nem így látom.ozsimiki írta:
Nem ment el rajta semmi kulcsfontosságú meccs,sőt inkább jött rajta...
Akkor kellene szidni,ha már nemtudom hanyadik ziccert hagyná ki egy rangadón 1-0 ás vesztésre állva...
Szóval GO GYULA![]()
Én nem értelek titeket! Még ilyenkor is oltjátok...Zsolti írta:egyetértünk..a kezdőtöl minéál messzebb van,annál jobb!![]()
nekem is csak annyira változott, h befér a cserepadra, de továbbra is örülnék egy jobb csatának. Aki épp kéznél is lenne, de Frank nem hajlandó.Zsolti írta:hát én még két góltól nem fogom megváltoztatni a véleményemet.![]()
nekem akkor sem tetszik a játéka,és nem is fog megtetszeni,mert most beszerencsétlenkedte ezt a gólt,aztán az ezelőtti azt télleg jól csinálta,dehát már majd 3 év múlva ideje volt ,hogy mutasson egycselt.
Bocsi, csak elirtam, utolso elottit akartam irniMarci írta:LG írta:Sztem vmi hasonlot mint az uccso VBn meg az EBnsabres írta:Hat ez a Domenech aztan a Barthez kezdosegevel tenyleg nem tom h mit akar, Coupet 10X jobb, szegeny Giuly se kerult be de ezt sztem amint mondtam nem annyira meglepo.
Pedig milyen jo lenne meg egy barcas a vb-n.
Nagyon kivacsi vgyok h ez az oregek csapata (franciak) mit fognak alakitani.
LG írta:Sztem vmi hasonlot mint az uccso VBn meg az EBnsabres írta:Hat ez a Domenech aztan a Barthez kezdosegevel tenyleg nem tom h mit akar, Coupet 10X jobb, szegeny Giuly se kerult be de ezt sztem amint mondtam nem annyira meglepo.
Pedig milyen jo lenne meg egy barcas a vb-n.
Nagyon kivacsi vgyok h ez az oregek csapata (franciak) mit fognak alakitani.