Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az enyémben egy darab olasz nincs, Olaszországból is csak az az egy szem Adriano, aki meg el kell ismerni hogy elképesztően tolja az Interben, amúgy meg aki olaszt írt a kezdőcsapatba az meg csak a kapuba vagy a védelembe tette. Ha meg szigorúan nézzük, ha tudnak valamit a fociban akkor az a védekezés. Amúgy életem nagy fájdalma, hogy ezeknek ráadásul külön szavuk van a foci teljes meggyilkolásáraredlions írta:Sok az olasz az álomcsapatokban... Miért? Ennyire rossz a spanyol, angol foci??
Cech - Puyol, Terry, Del Horno - Joaquin, Lampard, Xabi Alonso, Totti, Ronaldinho - Henry, Eto'ouszi85 írta:Buffon - Puyol, Terry, Nesta, Gio - Makelele, Lampard, Pires - Ronaldinho - Henry, Eto'o
Egyetlen madridi sincs benne!!!
Mondjuk ez így természetes
Őt takarja az ISTENT (legalábbis nekem az)!!!Futo'o Balázs írta:Most látom hogy ez ugyanaz, mint az enyém szóval itt nem én osztom az észt, de sebaj legalább valakivel nagyon egyet értek pláne ha a névválasztás a kedvenc játékost is takarja egyben mert akkor az is stimmel.Xavi írta: Nem rossz!!! Az én verzióm: Valdés - Belleti, Puyol, Márquez, Gio - Edmílson - Deco, Xavi - Giuly, Eto'o, Ronaldinho.
Most látom hogy ez ugyanaz, mint az enyém szóval itt nem én osztom az észt, de sebaj legalább valakivel nagyon egyet értek pláne ha a névválasztás a kedvenc játékost is takarja egyben mert akkor az is stimmel.Xavi írta: Nem rossz!!! Az én verzióm: Valdés - Belleti, Puyol, Márquez, Gio - Edmílson - Deco, Xavi - Giuly, Eto'o, Ronaldinho.
Nem rossz!!! Az én verzióm: Valdés - Belleti, Puyol, Márquez, Gio - Edmílson - Deco, Xavi - Giuly, Eto'o, Ronaldinho.LG írta:GK-Valdes
DL-Belletti
DR-Gabri
DC-Gio
DC-Puyol(C)
DMC-Marquez
ML-Motta
MR-Xavi
MC-Deco
AMC-Dinho
ST-Etoo
Cserék:Giuly,Larsson,Oleguer,Edmilson,Silvinho,Iniesta, Jorquera
bakker, nem te vagy a figo10 álruhában?boggabor írta:A vilag legjobb csapa a Reale volt amikor 5X nyertek beket es a 92 BL gyoztes csapat is jobb volt a mostaninal,akkor mindenki sztar volt es most meg ilyen Oleguer szintuek is jatszanak nallunk es Sylvinhorol ne is beszeljek Navarot a cserepadra!!!!!!!!!!!!!!! de amire en emlekszem az a Milan verhetetlen csapata volt, de a 94brazil vallogatot sem volt piskotaredlions írta:Én is ez mondom.rhynn írta:Szerintem a világ legjobb csapata a mostani Barca sérülések nélkül.De úgy látszik, hogy a többieknek nem ez a világ legjobb csapata...
A vilag legjobb csapa a Reale volt amikor 5X nyertek beket es a 92 BL gyoztes csapat is jobb volt a mostaninal,akkor mindenki sztar volt es most meg ilyen Oleguer szintuek is jatszanak nallunk es Sylvinhorol ne is beszeljek Navarot a cserepadra!!!!!!!!!!!!!!! de amire en emlekszem az a Milan verhetetlen csapata volt, de a 94brazil vallogatot sem volt piskotaredlions írta:Én is ez mondom.rhynn írta:Szerintem a világ legjobb csapata a mostani Barca sérülések nélkül.De úgy látszik, hogy a többieknek nem ez a világ legjobb csapata...
Én is ez mondom.rhynn írta:Szerintem a világ legjobb csapata a mostani Barca sérülések nélkül.
Én meg Puyoll helyett Carles PuyoltSzakacs írta:en csak annyit valtoztatnek ezen hogy zambrotta helyere Belletit tennemboggabor írta:Szerintem a legjobb:
---------------------------Buffon-------------------------------
Zambrotta------Cambelll----------Ferdinand-------Puyoll
---------------------------Vieira--------------------------------
-----------Ballack------------------Xavi---------------------
---------------------Ronaldinho--------------------------------
-------------Sevchenko ----------------Ronaldo------------