Los Banditos írta:Plíz mondj nekem párat mert a Villenuve aféron kivül másról nem tudok

pl: Damon Hill affér.
Egyébként szerintem manapság az F1-ben már nincs értelme annak szúrkolni, aki a legjobb pilóta. 3-an kiemelkednek a mezőnyből (Schumacher, Alonso, Raikkönen), és köztük csak az dönt, hogy éppen kié a legjobb autó. Vannak még olyanok (Button, Webber, stb.), akiket úgy harangoztak be, hogy majd ők határozzák meg a következő évtizedet. Ők tényleg jók, de ha nem jutnak normális autóhoz, csak kiegészítő szerepet játszhatnak. Emellett a versenyzői kvalitásokat egyre jobban felváltja, hogy ki milyen jól tudja össze-vissza nyomogatni a műszerfalon lévő 10000 gombot. A másik a gumigyártók versenye. A Bridgestone-Michelin párhacot akár playstasion-ön is lejátszhatnák, mert a pilóták csak asszisztálnak hozzá. Sajnos engem nagyon elszomorít, hogy egy futamon az jelenti a legnagyobb izgalmat, hogy ki, mikor, hányszor megy ki a boxba, és Gyulám, ez vajon eltolt kettő? Az utóbbi 5 évben már teljesen átálltam a MotoGP-re, de sajnos ott is kezd az egész inkább a motorokról szólni, mint a versenyzőkről. Haydennél van minimum 4-5 jobb versenyző, persze ha Rossinak adnának olyan motort, amivel legalább végig lehet menni, akkor nem lenne miről beszélni, de így sajnos az lehet világbajnok, aki mindig beér a 3.-4. hely környékén, meg néha nyer, ha épp mindenki más szenved. A Forma 1-re visszatérve, szerintem ez már csak akkor lehet izgalmas, ha a legjobb autóba beleültetik a 2 legjobb pilótát, aztán engedik őket játszani, mert arra nincs sok esély, amire 97-ben, hogy Damon Hill az uccsó körig vezet az Arrows-zal, sőt szerintem mostanában nem is volt olyan, hogy valakinek az 1. helyen romlott el a kocsija, leszámítva a Raikkönen-féle első kerék kitörését, de azt tudtuk, hogy az elég rizikós szitu volt. Szóval akárhogy is lesz, remélem idén Raikkönen lesz a világbajnok.