2020.12.06. 01:58:05
Mingueza a mai hibáját leszámítva szerintem hosszútávú megoldás lehet középre, Araujoval ketten meg tudnák oldani a posztot. Nyáron ingyen jöhet Eric Garcia és egy bal lábas védő kell, ami akár lehetne Umtiti is (HA). Lengletet pedig szélnek ereszteni, szép volt jó volt elég volt címszó alatt.
Ingyen rendbe is lehetne rakni a középső védelmet. És talán még pluszosan is kijöhetnénk. Todibo is még a mi játékosunk, ha nem számolnak vele, őt is lehet értékesíteni. De akár maradhatna felőlem Garcia helyett is.
Kapus poszt az ugye fix, azon nem nagyon lehet javítani.
Szélsőhátvédek is nagyjából okésak szerintem, SR jól helyettesíti Destet, de nagyobb meccseken nem kezdetném. Firpo helyett lehetne igazolni.
Kp ami problémás, Busquetsnek vannak idén jó meccsei, a tavalyi meg azelőttihez képest viszonylag jól játszik, de nem hosszútávú megoldás. Nem tudom meddig marad ez a 4-2-3-1 felállás, gyanítom amíg Koemann irányít, max addig. Ha ebben gondolkodunk, akkor szűrőt mindenképp kell igazolni, mert de Jong sem hozza a szintet, nagy csalódás eddig, ritkán hoz az átlag felettit, ami mondjuk egy 15 milliós játékostól szép teljesítmény lenne, tőle nem az. Alena is kaphatna több lehetőséget, pedig amúgy én nem vagyok nagy rajongója, max egy csereember lehet nálunk, de annak tökéletes lehet. Ilyen Seydou Keita benyomása van nekem, kezdőbe kevés, de tökéletes kiegészítő lehet belőle. Pjanic, ha már elhoztuk, akkor kezdhetne akár de Jong kárára is többször, mert a hollandnál valami nagyon nem okés. Ennél ő azért sokkal sokkal többet tud.
Előttük úgy látszik Coutinho újra életrekelt, ma nem is értem mit keresett a bal oldalon, nem is játszott jól egyáltalán. Ott lehetne rotálni Riquivel, az a poszt is meglenne. Csatárnak Messi - Braithwaite váltogatva, nem muszáj Messinek se végigjátszani a meccseket, hiába köszönhetünk neki nagyon sok mindent, el kell ismerni, amíg nincs fejben a toppon, hátráltatja a játékot.
Bal szélre Fati és Pedri, jobbra pedig Dembelé vagy Messi (+Trincao). Griezmann nem illik ide, jobban járna ő is ha elmenne, meg mi is. Trincao nagy kérdőjel számomra, nagyon vártam, de eddig olyan semmilyen. Első idénye, ráadásul nem is épp a legideálisabb körülmények között, legalább a szezon végéig adjunk neki időt.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!