Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Miért adná a PSG Mbappet? Ingyen igazolható lesz Messi.
Leon írta: ↑2020.12.04. 23:45:18Szerintem ha Messi nem a lóvét nézné és tényleg nyerni akarna még BL-t akkor a Pool-ba vagy a Bayernbe igazolna...
Bármennyire is szeretem a mérhetetlen kapzsisága (Euróbol van egy milliárdja) a PSG- hez vagy a Cityhez fogja vinni, ahol el lesz pár évig 50-100 millió eurókért és annyi.
Kár,hogy így múlik el a világ dicsősége...![]()

valószínűbb,hogy a PSG-ben játszanak együtt,mintsem a Barca-ban. A Barcanál most egyiküket se tudják fizetni,nemhogy mindkettőt.
Hát az erőviszonypkat nézve Messi lejáró szerződése, a balhék stb. Nem Neymar fog Barca mezt öltetni megnyugtatlak
Ne haragudj de nem értesz a futbalhoz...vg99 írta: ↑2020.12.03. 11:17:43Tudom, hogy csak a Fradi volt az ellenfél, de egész jól elboldogul a csapat mostanában Messi nélkül is,
pedig Fati, Coutinho vagy Pedri sem játszott.
A támadószekció kifejezetten erős.
AZ optimális az lenne, ha Messi nem folyamatosan, kötelezően játszana, hanem amikor hozzá tud tenni a csapathoz, így a többiek is fejlődhetnek. A szerkezet pl. egész egészséges így most. Kezdik megtalálni a helyüket és formájukat a srácok. (Martin, Dembele, Griezmann).
Nagyon jól játszott a United ellen, nem kérdés hogy top 5 játékos. Én szívesen látnám, de egyrészt itt van Fati, Dembelé is kezdi elkapni a fonalat, és szerintem pénz sincs rá.
Nem is értem aki ebbe többet belelátott az milyen más konteokban, teóriákban hihet, elmélkedik.