Nem tetszett neki a Marveles fortnite season,ezért úgy volt vele inkább focizik

Csak addig lesz csönd,amíg nem hoz rossz meccseket/meg nem sérül. Aztán jönnek a "ugyehogymegmondtammennyirebuta" kommentek.
Nem tetszett neki a Marveles fortnite season,ezért úgy volt vele inkább focizik
Na igen, az első félidőt le sem tudták hozni előnnyel, ő meg beáll és nyerünk három góllal. Elképesztő, hogy ha Messi a megfelelő pozícióban játszik, mekkora löketet ad a csapatnak, és mennyire húzza magával az egész társulatot. Mindenki jobban játszik mellette, gólt rúgat a gólképtelen Griezmann-nal, belövi a büntetőt, amiből az első félidőben kimaradt egy.
Sanama írta: ↑2020.11.07. 22:22:03Remélem láttad a különbséget az első és a második félidő között. Igen, Messinek belefér, mert nélküle még egy Betis is meccsben van a csapattal.Chino írta: ↑2020.11.07. 21:30:01
Háromszor (négyszer) már elsült a lába és nem kellett neki 15 ziccer.
Az mondjuk bele fog férni, hogy valaki 10-ből 7x belevezeti az emberekbe a labdát, amiből indulhat az ellenfél, 20 helyzetből belő egyet a védekezése meg 0.
Ja, hogy őt Messinek hívják, akkor semmi gond.
Messi mellett ugyanúgy kellett Dembelé is, a piros-tizi kombó az ő lövéséből jött, az volt a döntő a meccsen.Sanama írta: ↑2020.11.07. 22:22:03Remélem láttad a különbséget az első és a második félidő között. Igen, Messinek belefér, mert nélküle még egy Betis is meccsben van a csapattal.Chino írta: ↑2020.11.07. 21:30:01
Az mondjuk bele fog férni, hogy valaki 10-ből 7x belevezeti az emberekbe a labdát, amiből indulhat az ellenfél, 20 helyzetből belő egyet a védekezése meg 0.
Remélem láttad a különbséget az első és a második félidő között. Igen, Messinek belefér, mert nélküle még egy Betis is meccsben van a csapattal.Chino írta: ↑2020.11.07. 21:30:01
Háromszor (négyszer) már elsült a lába és nem kellett neki 15 ziccer.Sanama írta: ↑2020.11.07. 20:42:40Persze, egy Betis ellen épp elsült a lába. Nem azért, de egy BL 8 vagy 4 között már olyan védők lesznek (bár oda el is kéne jutni), akiknél nem fog beleférni, hogy egy lövőcsel után 2 méterre legyen tőle a labda, stb.LG írta: ↑2020.11.07. 18:19:20Kellett ő is a mai győzelemhez. Rossz megoldásai megvoltak ma is, de nála ez szerintem mindig így lesz. Viszont egy olyan játékos, akiben mindig benne van a gól, gólpassz, egy kiharcolt tizenegyes, szóval képes meccseket eldönteni.
Én többet látok benne, mint Coutinhoban vagy Griezmannban, ha hosszútávon egészséges tud maradni, még mindig tartom, hogy jó lesz.
Az én szememnek továbbra is borzalmasan ostobán játszik, és a meghúzom lendületből hátha bejön adja a megmozdulásai 80%-át. Szerintem baromi kevés, annyi a szerencséje, hogy Griezmann és Coutinho a versenytárs.
Persze, egy Betis ellen épp elsült a lába. Nem azért, de egy BL 8 vagy 4 között már olyan védők lesznek (bár oda el is kéne jutni), akiknél nem fog beleférni, hogy egy lövőcsel után 2 méterre legyen tőle a labda, stb.LG írta: ↑2020.11.07. 18:19:20Kellett ő is a mai győzelemhez. Rossz megoldásai megvoltak ma is, de nála ez szerintem mindig így lesz. Viszont egy olyan játékos, akiben mindig benne van a gól, gólpassz, egy kiharcolt tizenegyes, szóval képes meccseket eldönteni.
Én többet látok benne, mint Coutinhoban vagy Griezmannban, ha hosszútávon egészséges tud maradni, még mindig tartom, hogy jó lesz.
Sok izmot felszedett, nagyon látszik, ez is közrejátszhat.davi10 írta: ↑2020.11.07. 18:37:39Szerintem már felülmúlta az elvárásaimat az egész szezonra.
Még mindig többet hibáz a kelleténél, de legalább benne van a gól. Viszont védekezni is kéne néha...
Az pedig király, hogy még mindig egészséges. Amikor boncolgattuk, hogy miért dől ki állandóan, felmerült, hogy lehet, hogy ellazázza a bemelegítéseket. Még az is lehet, hogy a Koeman-i szigor alatt kicsit komolyabban veszi az egészet, persze ez csak spekuláció.
Mindenki berugta volna kivéve aki nemdrobika írta: ↑2020.10.21. 07:13:24Remélem ,hogy felhozza a gólja, amit valljunk azért be közülünk is mindenki berúgott volna olyan ziccer volt. És persze volt ideje, helye futni, ami az ő játéka, mint ahogy az egész csapatnak volt területe. Ez a mi focink volt és Dembelé a sok őt ért kritika után is úgy nézett ki, hogy lelkileg rendben van. ez fontos![]()
Remélem ,hogy felhozza a gólja, amit valljunk azért be közülünk is mindenki berúgott volna olyan ziccer volt. És persze volt ideje, helye futni, ami az ő játéka, mint ahogy az egész csapatnak volt területe. Ez a mi focink volt és Dembelé a sok őt ért kritika után is úgy nézett ki, hogy lelkileg rendben van. ez fontos
Én meg azt remélem hogy a vezezőtség addigra takarodik és ne döntsenek ők már játékosok sorsáról.