Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
4-3-3 rajzoltak feldavi10 írta: ↑2020.11.29. 13:32:08Az kemény, annak örülök, hogy Dest-nek ezek szerint nincs komolyabb baja. Braithwaite meg remélem él a lehetőséggel, egyáltalán nem néz ki olyan rossz játékosnak, mint amennyire le van nézve.
Elbírt volna ez a kezdő egy Alena-t mondjuk Griezmann helyett, Pedri és Coutinho még annyira se szűrők, mint Ő.
4-1-3-2 vagy 4-1-4-1 lesz?
Én most Pedrit vettem volna ki. Alena vagy Puig lenne a helyén, a többi tetszik.csababarca írta: ↑2020.11.29. 13:06:18TS-Dest, Mingu, Lenglet, Alba- DeJong-Coutinho, Messi, Pedri-Brait, Griezman.
nem rossz kezdő, bevállalós.

Csak nehogy megreggelizzenek minket a középpályán, illetve a támadók kapjanak labdát...csababarca írta: ↑2020.11.29. 13:06:18TS-Dest, Mingu, Lenglet, Alba- DeJong-Coutinho, Messi, Pedri-Brait, Griezman.
nem rossz kezdő, bevállalós.
Csak magamat tudnám a BL-es forumból idézni itt az ideje váltani valóban csak éppen nem Kűmannak, hanem Kűmant. Ha van valátozás a dinoszaurusz FC-ben az is csak sérülés miatt, vicc hogy a teljesítményt és a formáció és taktikabeli hiányosságokat a mai napig nem orvosolja a holland. Nálam nincs helye a Barcába, max 30 évvel fiatalabban Pique helyén.

Ne legyen igazad.....de túl sokat elmélkedve ezen sajnos képes lehet Koeman erre.....a ligában elég nagy a lemaradásunk, félti a bőrét és hajlama is megvan hozzá, hogy óvatoskodjon....valamikor már leírtam, hogy Valverde tavalyi Inter elleni decemberi BL kezdője volt az egyedüli tökös lépése....sosem húzott utána hasonlót.....most kisértetiesen hasonló a helyzet....
Aha TS-Dest,Mingu,Lenglet,Alba- Pjanic, Busquets-Trincao,Couthino,Messi,-Grizes.

Mindemellett azért is meddő, mert ezek a témák és beszélgetések egymással teljesen párhuzamosan is zajlhatnak, nem zárják ki egymást. Ha valaki a támadósor problémáit akarja elemezni, akkor nyisson erről egy külön eszmecserét, lásd azt az érdekfeszítő beszélgetést, ami Messi középről szélre való áthelyezéséről szólt. Mindenki arról beszél, amiről akar, mindegyik témáról lehet beszélni, anélkül, hogy a másik topic-nak a létjogosultságát valaki megkérdőjelezné. Ezért értelmetlen a hitvita.
Hitvita.....és emiatt meddő ez a vita....ráció kontra érzelem, vágy.....illetve a múlt keresése.....
Ezt az érvelési hibát hívják "hamis dilemmának", elkövetőit pedig mess-ire el kell kerülni.gránit írta: ↑2020.11.24. 20:52:50A kérdés arra vonatkozott, hogy ha kritizálom a támadósort, és egyben kritizálom a védelmet, miért teszel úgy, mintha a támadósort nem kritizáltam volna, és miért váltotta ki belőled azt a reflexet, hogy szerintem gól nélkül lehet nyerni (ezt neveztem irreleváns válasznak).
Részben igen, így részben köszönöm. A kérdés arra vonatkozott, hogy ha kritizálom a támadósort, és egyben kritizálom a védelmet, miért teszel úgy, mintha a támadósort nem kritizáltam volna, és miért váltotta ki belőled azt a reflexet, hogy szerintem gól nélkül lehet nyerni (ezt neveztem irreleváns válasznak). Erre lettem volna kíváncsi. Erre ugyan nem jött válasz, de másra igen, ami sok mindent megmagyaráz. Nem azért neveztem irrelevánsnak, mert önmagában ne lenne igaz, hogy gól nélkül nem lehet nyerni. Hanem azért volt irreleváns válasz, mert ennek nem állítottam az ellenkezőjét.
Egy patent védelemmel akár három pontot is meg tudsz egy meccsen menteni. Sőt, nem is kell patentnek lennie, elég, ha nem két időzített bomba van a védelemben. Ami nem azt jelenti, hogy tudunk szerzett gól nélkül nyerni.
nekem itt elsősorban attól kell eltekintenem, hogy nyájas kérdésbe csomagolva sértegetsz.gránit írta: ↑2020.11.24. 11:23:44Lehet egy kérdésem? Ha valaki világosan leírja, milyen súlyos gondokat lát a támadósorban, sőt, azt is leírja, hogy már nem tud rácsodálkozni arra, hogy Griezmann-nak Barcelonában nem megy, és az 50. off meccse után nem tud meglepődni azon, hogy az 51. meccse is off, akkor a védelem ezzel párhuzamos és ezt ki nem záró kritikája esetén miért ugrik valaki, mint Pavlov kutyája, hogy "de bezzeg a góltalanság", és kezd bele egy teljesen irreleváns litániába a góltalanság problémájáról? Miközben aki(k)nek címzed, nem látják kevésbé sötéten a támadósor helyzetét, mint te. Ez nagyon érdekelne. Most tényleg, tekintsünk el attól, hogy nem tudtad értelmezni egyikünk üzenetét sem, inkább a válaszod miértje érdekel, mert van az, hogy a védelem kritikája esetén úgy bukkan fel reflex-szerűen ellen-témaként a támadósor helyzete, hogy a támadósor porrá lett szidva a hozzászólásban, amire reagáltál. Tényleg nagyon kíváncsi vagyok erre, és előre is köszönöm szépen a választ! Ez már pszichológia (is), de lehet, hogy csak vannak, akik kizárólag sok szerzett gólt akarnak látni, és minden ezzel nem 100%-ban megegyező véleményre már reflex-választ adnak. Nagyon kíváncsi vagyok erre, és köszönöm, ha tudsz ebben segíteni.mess2009 írta: ↑2020.11.24. 09:08:35
ennek (az okoskodásnak) viszont van egy logikai bökkenője: 0 góllal nem lehet meccset nyerni, sőt semmit sem.
azon kívül a góltalanság ugyanúgy mentális fék, mint egy bekapott (potya) gól.
ha az a nyomasztó légkör alakul ki, hogy egy bekapott góllal is padlóra lehet küldeni, mert úgysem (vagyunk) képesek válaszolni, nos ez bizony gáz....
a megoldás nyilván az arányos csapat építés, vagy a meglévő gyengeség tudatos kompenzálása (taktika, hozzáállás, edző....stb)
ami most történik az nagyjából világos: egy Messire kihegyezett csapat Messi ...hogy is fogalmazzam?! drámai visszaesésével (mondjuk) bele szürkült az amúgy sem acélos Spanyol Ligába.[/b]
A védelem megerősítése olcsóbb, nyilván ezért is van terítéken Eric Garcia.