Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

4-3-3 rajzoltak feldavi10 írta: ↑2020.11.29. 13:32:08Az kemény, annak örülök, hogy Dest-nek ezek szerint nincs komolyabb baja. Braithwaite meg remélem él a lehetőséggel, egyáltalán nem néz ki olyan rossz játékosnak, mint amennyire le van nézve.
Elbírt volna ez a kezdő egy Alena-t mondjuk Griezmann helyett, Pedri és Coutinho még annyira se szűrők, mint Ő.
4-1-3-2 vagy 4-1-4-1 lesz?
Én most Pedrit vettem volna ki. Alena vagy Puig lenne a helyén, a többi tetszik.csababarca írta: ↑2020.11.29. 13:06:18TS-Dest, Mingu, Lenglet, Alba- DeJong-Coutinho, Messi, Pedri-Brait, Griezman.
nem rossz kezdő, bevállalós.

Csak nehogy megreggelizzenek minket a középpályán, illetve a támadók kapjanak labdát...csababarca írta: ↑2020.11.29. 13:06:18TS-Dest, Mingu, Lenglet, Alba- DeJong-Coutinho, Messi, Pedri-Brait, Griezman.
nem rossz kezdő, bevállalós.
Csak magamat tudnám a BL-es forumból idézni itt az ideje váltani valóban csak éppen nem Kűmannak, hanem Kűmant. Ha van valátozás a dinoszaurusz FC-ben az is csak sérülés miatt, vicc hogy a teljesítményt és a formáció és taktikabeli hiányosságokat a mai napig nem orvosolja a holland. Nálam nincs helye a Barcába, max 30 évvel fiatalabban Pique helyén.

Ne legyen igazad.....de túl sokat elmélkedve ezen sajnos képes lehet Koeman erre.....a ligában elég nagy a lemaradásunk, félti a bőrét és hajlama is megvan hozzá, hogy óvatoskodjon....valamikor már leírtam, hogy Valverde tavalyi Inter elleni decemberi BL kezdője volt az egyedüli tökös lépése....sosem húzott utána hasonlót.....most kisértetiesen hasonló a helyzet....
Aha TS-Dest,Mingu,Lenglet,Alba- Pjanic, Busquets-Trincao,Couthino,Messi,-Grizes.

Mindemellett azért is meddő, mert ezek a témák és beszélgetések egymással teljesen párhuzamosan is zajlhatnak, nem zárják ki egymást. Ha valaki a támadósor problémáit akarja elemezni, akkor nyisson erről egy külön eszmecserét, lásd azt az érdekfeszítő beszélgetést, ami Messi középről szélre való áthelyezéséről szólt. Mindenki arról beszél, amiről akar, mindegyik témáról lehet beszélni, anélkül, hogy a másik topic-nak a létjogosultságát valaki megkérdőjelezné. Ezért értelmetlen a hitvita.
Hitvita.....és emiatt meddő ez a vita....ráció kontra érzelem, vágy.....illetve a múlt keresése.....
Ezt az érvelési hibát hívják "hamis dilemmának", elkövetőit pedig mess-ire el kell kerülni.gránit írta: ↑2020.11.24. 20:52:50A kérdés arra vonatkozott, hogy ha kritizálom a támadósort, és egyben kritizálom a védelmet, miért teszel úgy, mintha a támadósort nem kritizáltam volna, és miért váltotta ki belőled azt a reflexet, hogy szerintem gól nélkül lehet nyerni (ezt neveztem irreleváns válasznak).