Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó kérdés Puyol pozíciójának megváltoztatása! Nem értem én sem! Marquez szokott a bal oldalon lenni, Puyol pedig jobbon! De idén ez teljesen megváltozott, Puyol mindíg balon van, és hol Marquez, hol Thuram van a jobbon! Csak arra tudok gondolni, hogy Frank szándéka a Puyol-Thuram tengely és Marquez Vkp szerepkörének létrehozása, és Thuram jobban szeret jobboldalon lenni, Puyolról meg úgy érzi, hogy képes ott is kihozni magából a legjobbat! Ha tarta magát ehhez az edző úr, akkor talán Puyol is beleszokik új pozíciójába és hosszútávon csak nyerhetünk ezekkel a változtatásokkal!Vito írta:tegnapelőtt Puyol miért a védelem baloldalán játszott?! tavaly végig Presas mellett játszott a jobboldalon, nyilván Oleguer esetleges töketlenkedése miatt, de most ezen miért kellett változtatni? az elmundo-n láttam tegnap egy rajzot, ahol a Valenkia elleni meccsen a baloldalon volt![]()
a gólnál is ott volt, viszont el lehetett volna kerülni jobb helyezkedéssel.
mindenesetre kíváncsi leszek holnap a Puyol-Thuram védőpárosra, valamint jó lenne, ha Zambri is kezdene, megnézheténk, hogy mit tudnak így együtt egy komolyabb csapat ellen.
Gratulálok!ozsimiki írta:Csapatkapitányunk,aki mindig mindent megtesz a pályán a BARCÁért,óriási szívvel teszi a dolgát,a Klub egyik ikonja:
Carles Puyol,ma 300. meccsét játsza Szeretett Csapatunkban!
FORZA PUYOL!
FORZA BARCAAA!!!
sőt ronaldinho is azt csinaltagentdelbarca írta:Gratula Puyolnak a tegnapi góljához!
Ő sem minden nap lő gólt!!
Nagyon vicces volt amikor Puyol gólöröménél Eto'o fogta a fejét, mintha azt mondta volna, hogy ilyen nincs!!!
Szerintem ez nem igaz! Elég furcsa megingásai voltak, de ezt tudjuk be a a mostani gyilkos mennyiségű meccsünknek.Drigo írta:Puyol Messi mellett a csapat és a mezőny legjobbja volt, hihetetlen mit nyújtott ma sztem ő volt a meccs embere.Márcsak azért is mert én is védő vok.
Van aki imádja, ha utálják. Trezegé is ilyen, ezt ő maga mondtagrecki írta:Abban szerintem mindannyian egyetértünk, hogy Mourinho egy meglehetősen különleges egyéniség, mondhatni egy oderák...de azt nem lehet elvitatni tőle, hogy hihetetlenül jó edző. Szerintem jelenleg a legjobb Capello és a mi Frankünk mellett. Csak azt nem értem, miért akarja, hogy mindeki utálja? Mert kb ezt éri el a nagyképűségével, az arroganciájával, a beszólásaival, és ahogy most láttuk a cselekedeteivel.