Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Semmi baj azzal,hogy nem bírod Schumit,mindenkinek megvan a joga,h kit akar utálni,és kit nem.Charlie írta:OkéNem vok F1 fan, nem szeretem, az érdeklődésem is inkább a Schumacher gyűlöletből áll, szóval többet nem szólalok meg inkább
Úgyse tok érdemlegest hozzáfűzni!
C.
A Barcával kapcsolatban lévő hozzászólásaiddal egyet szoktam érteni,ezzel viszont nem,és a megfogalmazással semCharlie írta:Szimpátiáról van szó...és felmerül Schumacher neve, jó vicc.
Hogy lehet annak a torzfejű nácinak szurkolni?! Ezt valaki elmagyarázhatná nekem.
C.
Alonso köztudottan reklám margó drukker és nem katalán azhiszem Vigóban született.Krojf írta:Gyermekeim!
Az addig rendben van, hogy Schumi-fanok garmada van emitt
jelen, de hogy Alonso miért érdemel ekkora ellendrukkot,
azt nem értem.
Katalónia büszkeségének, a Barcának magyar szurkolói site-ján
talán lehetne elnézőbb a csapat Fernando iránt!
Mellesleg csekély tudomásom szerint Fernando ehhez még
katalán is! Ezért talán legyünk hozzá békésebbek egy picivel!
Erre buzdít Benneteket Krojf.
Engem aztán nem érdkel h katalán vagy spanyol, meg az se, h Barcás vagy reálos, rühellem mint a [auto_cenzúra]Krojf írta:Gyermekeim!
Az addig rendben van, hogy Schumi-fanok garmada van emitt
jelen, de hogy Alonso miért érdemel ekkora ellendrukkot,
azt nem értem.
Katalónia büszkeségének, a Barcának magyar szurkolói site-ján
talán lehetne elnézőbb a csapat Fernando iránt!
Mellesleg csekély tudomásom szerint Fernando ehhez még
katalán is! Ezért talán legyünk hozzá békésebbek egy picivel!
Erre buzdít Benneteket Krojf.
Schumi marad valószínüleg,így Raikönnen nem lesz csapattársa.Mardel írta:Szvsz ő már letett vmit az asztalra ahhoz, h ezt már szezon előtt eldöntsék, ha a másodpilóta egy Massa kvalitású "játékos"!Bár én igen elfogult vagyok!De jövőre ha összejön egy Raikönnen-Schumi duó..nem hinném,hogy ott meg lenne szabva...már ha itt egyáltalán megvolt!