Hát szvsz abból a hetesből Cou + Griezmannért adna nag ynehezen pénzt(Covid is betesz, plusz a fizetésük is irreálisan magas), értük sem sokat , max a kettőért 50-et, mivel mind a totál megbukott és nem is olyan fiatalok(mindjárt 30 lesz mind a kettő).MatyiG írta: ↑2020.12.06. 17:55:17Mint látod, írtam játékosokat is, akiket el lehetne passzolni. Nehogy azt mondd már, hogy a Coutinho, Griezmann, Busi, Piqué, Umtiti, Trincao, Alba hetes béréből és árából nem jön ki Mbappé vagy Haaland fizuja és ára.Mbappé és Haaland totál esélytelen , már a fizetésekre se igen futja , hitelből se, de pont rájuk lesz 100-150 millió
Xavi meg nem volt még komoly csapat edzője sem, ráadásul tiki-taka mániás , ami egy megbukott rendszer már , minek kene megint beégni vele, ráadásul a keret is totál alkalmatlan rá, úgyhogy szvsz óriási bukta lenne, mondjuk a 70%os labdabirtoklás meglenne, csak a gólok meg a helyzetek nem.
Végre egy olyan edző kene aki már mutatott is valamit egy komoly európai csapatnál és modern focit , gyors focit játszat , nem a tiki-taka nosztalgia vonat féle lassított felvételt.
Egyik rendszer sem megbukott, csak jól kell játszani. Nem csak lassan lehet játszani a tiki-takát (például az Ajax is elég sokáig ment vele, pedig egyik játékosuk sem volt világklasszis)...
A tiki-taka meg annyira megy éppen, h Pep(aki a felélesztője volt) a City-vel bukdácsol, az ő tanítványa meg az Arsenal-nál ég meg).
Az Ajax játéka nekem is tetszik, de az nem tiki-taka. Az ő edzőjük is jöhetne, láttuk alatta, hogy muzsikált De Jong is pl., ezt az irányt kéne követni, ebben egyetértünk, de Xavi szvsz (pont az ellenkezőkje) a Pep féle ,csak legyen nálam a labda többi nem számít követője, ami mára totál halál.
Mbappé (akit hozhattunk volna Dembi helyett 100-ért, de nekünk a másik francia kellett..), meg Haaland, totál esélytelen ilyen anyagi helyzetben. Én is le tudnám írni, hogy jöjjön Van Dijk, De Bruyne, Halaand meg Mbappé