Veidt_madridista írta: ↑2020.10.30. 21:06:27
Csaba, a te hozzáállásod Európa lassú halálához vezet. Teljesen mindegy, hogy a muszlimoknak hány százaléka szélsőséges. Vagy támogatod Európa megmaradt kulturális és etnikai identitásának megőrzését, vagy nem támogatod. Felesleges beszélni bármiféle integrációról, konszolidációról. Amikor polgárháború lesz, mindenki színt vallhat majd.
Ez nem ilyen fekete és fehér.
Nem támogatom egyébként, de nem tartom jogosnak az itteni paráztatást.
de milyen hozzáállás? azt hogy nem vizionálom, hogy 20 év múlva Párizsban csak mecsetek lesznek, és leköpnek mert fehér vagyok? Ne haragudj, de ezek azok a szélsőségek, amik háborúkat indítottak, mert egyesek ettől féltek, hogy kihal a szép népük.
félreértés ne essék, látom a híreket, olvasom a külföldi híroldalakat is, eléggé sűrűn jönnek szembe ezek az események.
de szerintem páran túlzásba estek a paranoiával.
egy nemzet ha odafigyel magára, és megoldja elsőként a saját problémáit, él a lehetőségeivel, az fent marad jó eséllyel.
a háborúk mindig vannak, lásd közel-kelet térsége, vagy európában is akadtak a 21. században is. ez nem érv, hogy majd háború lesz, persze hogy lesz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."