mess2009 írta: ↑2020.10.29. 09:21:48
Griezmann nem egy gólzsák. soha sehol nem is volt az.
Ebben maximálisan egyetértünk. Pont ez vele a probléma. Hogy "soha" nem volt az, az azért nem igaz, voltak 20 gól feletti szezonjai 2014-2016 között, amivel most vígan ellennénk. De drasztikusan visszaesett a teljesítménye. Mára már valóban nem egy gólzsák, pont ez a gond.
megrúgja az évi 12-16 gólját gondolom ezt itt is megtenné, megteszi ha hagyják.
Egyetlen ember akadályozta meg őt ebben: saját maga.
tegnap pl. szerintem korrekt meccset hozott
A sarkazása szép volt. A második félidőben viszont mellé lőtt egy hatalmas gólhelyzetet. Nála az a rendhagyó, ha belő egy ilyen helyzetet.
nem lőtte be a helyzeteit? nem. ez tény.
Így van. Ismét egyetértünk. Hogy más is hagy ki ziccereket, az őt nemigen menti fel. Fati is kapott itt kritikát az elbénázott ziccerért, Messit meg már mióta savazzák, hogy "rajta halnak el a támadások" meg "mindenki őt keresi, nem Griezmann-t" stb.
Puig vs Koeman.... gratulálni kell(ene) a jó döntésért hogy Pedri mellett döntött, miközben egyáltalán nem látom, vagy tudom, hogy a két dolog összefügg e valójában?!
Szerintem nem, nem ugyanazon a poszton játszanak. A neve azért merült fel megint, mert Messi hatékonyabb lenne a jobboldalon, ahol kevesebb ember tömörülne előtte, és 1 vs 1-ben könnyebben kapura törhetne. Ha pedig többen támadják, felborul az ellenfél védelme. Középen viszont hatékonyan tudnak előtte tömörülni, így nehezebben tud kapura törni, főleg most, hogy a kora miatt lassul, és nem tudja már áthámozni magát három emberen. Ezzel szemben Puig "csak" irányítana, és nem akarná becselezni magát a gólvonal mögé.