Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

De nem rúgtuk be a helyzeteinket, nem is nagyon voltak, ezért is érthető a zúgolódás. 1-2 után teljesen erőtlenül próbáltunk támadni, a szélről való beadások erőltetésének semmi értelme nem volt magasember nélkül, a madridi légelhárítás ezeket a próbálkozásokat könnyedén leszerelte. Harmatgyenge erőlködés volt, amit "támadás" címszó alatt műveltünk a második félidőben.
Haljak meg, de középső védőnek kipróbálnám. Oldal passzok úgy is jól mennek neki, lehet feküdne a poszt
Lenglet elég gyökér, de lefogadom, h a most következő Sevilla-Eibar meccsen találunk majd még 10 ugyanilyen szituációt szögleteknél, amikre befújhatnánk a tizit simán.
Hát jó mondjuk azt a lökést én is néztem, hogy azt be lehetett e volna fújni és szabi kifelé... Talán igen. Mind1, sztem azért nem volt a full kamu tizi kategória, Lenglet videobiro mellett mezet tépked, gratula. Varane kezezese sztem nem volt tizi, test mellett volt a keze, konkrétan a hasa előtt, ezt nagyon ritkán fújják meg.Gaillard írta: ↑2020.10.24. 18:04:05Ramos lökésével kezdődött, amit egyetlen (első) lassítás erejéig mutattak, utána már a bírónak sem játszottak azt a szöget és a teljes akciót, aminek a vége volt a mezhúzás.
Érdes a Barcelonának az egyértelmű esetet sem adják meg, itt pedig szelektíven videóznak.
Zozzy 5 írta: ↑2020.10.24. 17:54:34Hát, necces szitu volt a tizi, de amikor lattam a lassítást, akkor én inkább tizinek gondoltam mint nem. Húzta a mezét, ennyi.
Egyébként semmi meglepő nincs az eredményben, beteg az egész klub Bartomeuéktól, félkész a keret, nincs center, 17 évesek a kezdőben, nyeretlen edző a padon, erősen közepes tengely a védelemben, impotens kozeppalya, fejben máshol járó Messi, cserekapus a kapuban. Ennek az egyenletnek csak ez lehet az eredménye. Max azért lehetett volna reménykedni mert a Madrid is egy nulla, de ma sikerült alulmulni őket is.
Csak éppen ezen ment el a meccs!NovaProspekt írta: ↑2020.10.24. 18:11:19valszeg már jóval régebben dobni akarta magát, csak épp Lenglet tartotta addig állva![]()

Zozzy 5 írta: ↑2020.10.24. 17:54:34Hát, necces szitu volt a tizi, de amikor lattam a lassítást, akkor én inkább tizinek gondoltam mint nem. Húzta a mezét, ennyi.
Egyébként semmi meglepő nincs az eredményben, beteg az egész klub Bartomeuéktól, félkész a keret, nincs center, 17 évesek a kezdőben, nyeretlen edző a padon, erősen közepes tengely a védelemben, impotens kozeppalya, fejben máshol járó Messi, cserekapus a kapuban. Ennek az egyenletnek csak ez lehet az eredménye. Max azért lehetett volna reménykedni mert a Madrid is egy nulla, de ma sikerült alulmulni őket is.