Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dest majd futkos szerintem a szélen Messi helyett is.
Nekem is ez ugrott be, de akkor a jobb oldal megint totál lyukas lesz, ha Messi össze-vissza kóricál.
Hát nem tudom ez a Pedri-Coutinho-Fati trió hogy fog együtt muzsikálni. Pedri lesz a jobboson? Mert a másik két játékosnak megvan a helye, őket nem kéne onnan elmozdítani.
Abszolút. Ezt le kell szögezni, még ha ki is kapunk végül esetleg.
Coutinho egyértelműen legalább két fokkal magasabb szinten tért vissza, mint a kölcsönadása előtt. Ha egy ilyen kaliberű játékosnak megtalálják a helyét az hatalmas löket a csapatnak. Hogy ez mennyire Koeman érdeme nem tudom, de hogy benne van a keze az biztos. Ha tartja ezt a formát és Dembélé is összekapja magát lehet hogy már nem két elcseszett pénzkidobásról beszélünk.bence0330 írta: ↑2020.10.23. 10:15:40Egyetértek. Counak nem volt rossz meccse, de még csak közepes sem igen. Egyenletesen magas teljesítménnyel rukkolt elő minden alkalommal, szerintem mindig a legjobb 4-5 játékos közt volt a pályán.
Pedrivel is egyetértek, tényleg jó, akár klasszis is lehet. Csakhogy van nálam egy hatalmas bökkenő: Ugyanott kezd és cserélik be elég sűrűn, ahol Puig is játszhatna. Puig meg azért tett már le az előző idényben annyit az asztalra, hogy ne legyen így megalázva Masiásként. Az újraindulás utáni gyötrelmes meccseken minden egyes alkalommal ő volt a fény, a tempó, az ötlet. Idén egyszer cserélték be 10 percre, védekező kp-ra. És akkor bizonyítson... Puig még jobban lát a pályán, mint Pedri, agresszívebb a védekezésben, és saját nevelés. Minimum egy darabig neki kellene előnyt élveznie oda, Cou 1. számú helyetteseként. És még csak fizikumban sincs akkora eltérés kettejük közt (5 centi és kb 4 kiló, ez nem ok arra, hogy fizikálisan ne tartsák oda elégnek)
Egyetértek. Counak nem volt rossz meccse, de még csak közepes sem igen. Egyenletesen magas teljesítménnyel rukkolt elő minden alkalommal, szerintem mindig a legjobb 4-5 játékos közt volt a pályán.
Jó lenne, ha ki tudná Araújo szorítani Lenglet-t. Jön a Juve elleni meccs, itt a nagy lehetőség, hogy mutasson valami komolyabbat. Ráadásul CR sem játszik majd, aki könnyedén beáraz komoly védőket is. Ez a szezon akkor mehetne Piqué-Araújóval, nyáron meg lehetne Piqué-t is kiváltani valami igazolással. Sztem García kevés lesz amúgy. Meg attól félek, hogy Araújo is felsül, aztán tényleg nézhetjük Piqué-Lenglet-t 2024-ig.gránit írta: ↑2020.10.22. 17:28:09Araújónak alap kezdőnek kellene már lennie. Egy klasszikus szűrőre is óriási szüksége lenne a csapatnak, főleg a roppant törékeny védelem miatt. Szükség lenne egy igazán jó szűrőre, mert ha ez a "védelem" egy kicsit is nyomás alá kerül, összeomlik. A Messi-Dest-vonal tudna lendíteni a dolgokon, a bohózatba illő hátsó alakzat is javulhat jövőre, ha jön Eric Garcia (ráadásul ingyen, mivel lejár a szerződése a Manchester City-nél), és végre Araújo is megkapja a lehetőséget. A poén meg az, hogy Araújo még úgy is viszonylag sok játéklehetőséghez jut, hogy még mindig nincs a kezdőben, mivel (kb szó szerint) minden második meccsen kiállíttatja magát valamelyik bamba lúzer belső védőnk. A Celta Vigo ellen Lenglet, most Piqué, így Araújo még úgy is viszonylag sokat tud játszani, hogy Koeman még mindig nem rakja be a kezdőbe.
Araújónak alap kezdőnek kellene már lennie. Egy klasszikus szűrőre is óriási szüksége lenne a csapatnak, főleg a roppant törékeny védelem miatt. Szükség lenne egy igazán jó szűrőre, mert ha ez a "védelem" egy kicsit is nyomás alá kerül, összeomlik. A Messi-Dest-vonal tudna lendíteni a dolgokon, a bohózatba illő hátsó alakzat is javulhat jövőre, ha jön Eric Garcia (ráadásul ingyen, mivel lejár a szerződése a Manchester City-nél), és végre Araújo is megkapja a lehetőséget. A poén meg az, hogy Araújo még úgy is viszonylag sok játéklehetőséghez jut, hogy még mindig nincs a kezdőben, mivel (kb szó szerint) minden második meccsen kiállíttatja magát valamelyik bamba lúzer belső védőnk. A Celta Vigo ellen Lenglet, most Piqué, így Araújo még úgy is viszonylag sokat tud játszani, hogy Koeman még mindig nem rakja be a kezdőbe.Peter írta: ↑2020.10.21. 23:47:05Ha a világ legdrágább belső védőjét - Piqué 500 millás kivásárlási ár - kicserélnénk bármelyik La Masia védőre, már gyakorolni lehetne ezt a felállást egyes meccseken.....és persze Messit sem ártana rotálni ehhez.....Dest kell mögé a jobbosra....télen pedig egy védekező középpályással kiegészülni tavaszra.....gránit írta: ↑2020.10.20. 09:35:52Én Araújót raknám be Lenglet helyett alap kezdőnek. Fatit a baloldalra, Messit pedig visszaraknám jobbra, ahonnan annak idején indult. Túlságosan távol van a kaputól így, hogy ő a karmester. Ezt a feladatot Puig-nak adnám át, Messit pedig kiraknám jobbra, rendes csatárnak. Griezmann-t a szélre rakni felér a szurkolók megkínzásával, annyira gyenge ilyen pozíciókban, őt vagy középre kell rakni, vagy sehova. Fati és Messi közé kezdőnek Coutinhót raknám, mögöttük pedig Puig irányítana, 4-2-1-3-as felállásban. A középpálya persze átjáróház lenne, rendes védekező középpályások híján sajnos ez a helyzet, így nem lepődnék meg, ha tavasszal megint le lennénk mészárolva a BL-ben.
Igazából semmi. Ha egy játékos előnyösebb szerződést kap, a klub annál magasabb kivásárlási árat szab meg, hogy egy esetleges transzfer során neki is legyen beleszólása, ne mehessen el úgy játékos, hogy a klub ne legyen részese az igazolásnak. Ez csak néhány esetben volt releváns. Pl. Neymarnál tehetetlen volt a Barca, de Fatinak is emelni kellett, mert simán elvihették volna, a Messi mizériában is azt mondta Barto, hogy ha a 700+ milliós árat kicsengetik akkor mehet, de ez az esetek 90+ százalékát nem érinti. Igazából védi a klubot. Meg az adott játékos értékét is befolyásolja.
Ha a világ legdrágább belső védőjét - Piqué 500 millás kivásárlási ár - kicserélnénk bármelyik La Masia védőre, már gyakorolni lehetne ezt a felállást egyes meccseken.....és persze Messit sem ártana rotálni ehhez.....Dest kell mögé a jobbosra....télen pedig egy védekező középpályással kiegészülni tavaszra.....gránit írta: ↑2020.10.20. 09:35:52Én Araújót raknám be Lenglet helyett alap kezdőnek. Fatit a baloldalra, Messit pedig visszaraknám jobbra, ahonnan annak idején indult. Túlságosan távol van a kaputól így, hogy ő a karmester. Ezt a feladatot Puig-nak adnám át, Messit pedig kiraknám jobbra, rendes csatárnak. Griezmann-t a szélre rakni felér a szurkolók megkínzásával, annyira gyenge ilyen pozíciókban, őt vagy középre kell rakni, vagy sehova. Fati és Messi közé kezdőnek Coutinhót raknám, mögöttük pedig Puig irányítana, 4-2-1-3-as felállásban. A középpálya persze átjáróház lenne, rendes védekező középpályások híján sajnos ez a helyzet, így nem lepődnék meg, ha tavasszal megint le lennénk mészárolva a BL-ben.
Hát ez tényleg merész felállásgránit írta: ↑2020.10.20. 09:35:52Én Araújót raknám be Lenglet helyett alap kezdőnek. Fatit a baloldalra, Messit pedig visszaraknám jobbra, ahonnan annak idején indult. Túlságosan távol van a kaputól így, hogy ő a karmester. Ezt a feladatot Puig-nak adnám át, Messit pedig kiraknám jobbra, rendes csatárnak. Griezmann-t a szélre rakni felér a szurkolók megkínzásával, annyira gyenge ilyen pozíciókban, őt vagy középre kell rakni, vagy sehova. Fati és Messi közé kezdőnek Coutinhót raknám, mögöttük pedig Puig irányítana, 4-2-1-3-as felállásban. A középpálya persze átjáróház lenne, rendes védekező középpályások híján sajnos ez a helyzet, így nem lepődnék meg, ha tavasszal megint le lennénk mészárolva a BL-ben.