2020.10.21. 00:09:12
Az elmúlt évek keserves pillanatai miatt ma sok Barcelona szurkoló nem tud csak simán örülni, hanem minden meccs után valakit utálni kell. Nem volt Busi a meccs nagy részében, nem volt Grizes, Messi meg szent tehén,akkor gyalázzuk a belső védőket. Lenglet és Piqué nem egy bravúros szerelést mutatott be, egyesek utaznak a hibáikra,pedig nem hibáznak többet,mint a többiek. Én nem szoktam bírózni, de amúgy ez nem volt korrekt büntető.
16oson kívűl kezdték cibálni egymást, ott kellett volna vagy ki vagy befele lefújni. 16on belül a csatár lökte el kézzel a védőt totál látványosan és ekkor,ezután kapaszkodott Piqué a mezébe. Egy rutinos bíró azt mondta volna,hogy adok kapok volt,kész.
Ha felrúgják a játékost aki aztán a földön csúszva kézzel ér a labdába akkor sem kezezést fújnak be,hanem az előtte levő szabálytalanságot. Piquével pedig előbb szabálytalankodtak.
Na mindegy, nem világverő csapat a Barca, de azért sokak vágya teljesült a kezdővel. Nekem a 60-ik perc környékétől egy Puig-Messi csere nagyon hiányzott, de amúgy a cserék is jók voltak. SR-t annyit szidtam, ma egészen jó volt,nagyon sok labdát szerzett, meg úgy kb mindenki OK volt. Dembele is jól mozgott(de legjobb pillanatában sem lesz és nem is volt soha Neymar szint,ezt el kell fogadni és így megítélni), biztos az éjszakai pizzázásai miatt..
A fradi meg szimpatikus kiscsapatként viselkedett, de azért nem rájuk költeném az adómat..
@Robb88: tessék, itt vagyok. Nem, nem játszott annyire jól Messi, de tényleg jobban mint az idényben bármikor. Viszont így is eltűnik 20 percekre fontos szakaszokban, más játékost az edző sokkal kevesebbért is lekapja a pályáról. A focitudását senki nem vitatja, ha teljes erőbedobással 45 perceket vállalna akkor nem lenne egy szavam se. És amikor eltűnik akkor nem az van,hogy elől várja a labdát és veszélyt jelent,hanem konkrétan eltűnik.
A tiszteletet meg hagyjuk, egyfelől nem az én commentem miatt fog sírva elaludni,másrészt ő pontosan megmutatta,hogy a szurkolóit mennyire tiszteli.