Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Hètvégére tartalékolna a két halálos fegyvert.

Én is nagy Barca rajongó vagyok de eszembe se jutott hogy ma nem a Fradinak drukkolok.Xavier Hernandez írta: ↑2020.10.20. 16:00:30Skizofrén helyzet, sok éve Barca-fan vagyok, de nem drukkolhatok egy magyar csapat ellen, még akkor sem, ha ebben a Fradiban nem nagyon vannak már magyar játékosok.
Egy jó meccsnek drukkolok, bárki is nyer, én örülni fogok! Hajrá Fradi, hajrá Barca!!!
[ Akik meg mindenáron politikát akarnak idecitálni a fórumra, próbáljanak most inkább kussolni. ]
BÉKE![]()

Ezt kellene, sőt hosszabb távon is, összeszokás miatt és a gyenge láncszemek mielőbbi kibukása miatt.....aztán már "csak" Piquét kellene kivágni....és valóban lehetne megújulásról beszélni....hogy milyen lenne, nem tudhatjuk, de a múlt megrogyott magjára amúgy sem lehet jövőt építeni...csababarca írta: ↑2020.10.20. 15:56:57Ma kéne nyomni egy Neto-Robi(), Araujo, Piqué, Dest- Pjanic, Puig- Pedri/Coutinho- Fati, Messi, Trincao/Dembele pakkot.
Meg úgy általában se lenne ez rossz, Robit nyilván kivágni ahogy lehet, és Dest a helyére. Meg a Pjanic, Puig, DeJong hármast rotálni, Busquets meg mehet a lelátóra.