2020.10.19. 18:06:06
Az a bajom vele is, mint minden középpályásunkkal, hogy lassú és alibizik. A hétvégi meccs után a bajnoki topicban is írtam, olyan volt, mintha a szélsőink ész nélkül rohangálnának fel-le, fel-le. A a középpályánk meg csak körbepasszolgat, vagy hátra tesz, lassan körbepassz. Ő is most már nemcsak fizikálisan, de fejben is marha lassúnak tűnik.
Ez tőle azért baromi gáz, mert ő nem volt lassú.
Nem tudom, hogy mi a baj. A jóllakottság átragadt arra is aki még nem is evett, vagy csak annyira demoralizáló a közeg, de ez tényleg a világ vicce már, hogy veszünk egy fiatal gyors lendületes kp.-t és fél jó másfél év se kell hozzá és olyan, mint Busquets.
Az meg csak hab a tortán, hogy Griezmann miatt a komplett felállás megborul, mert szélen nem jó, ívelni nem lehet rá, befejezőnek nem jó, de muszáj, játszatni, de így borul az egész.
Ez a Griezmann dolog, meg az, hogy de Jong és, Busquets tetű lassú középre, nem ütköznek, mindenkiről lepattannak, de már a kombinatív játékuk is lassú és olvasható, szerintem teljesen halálra ítéli ezt a 4-2-3-1-es felállást. De a 4-3-3 se működne...
Értem én, hogy nincs pénz. Értem én, hogy meglévő anyagból kellett főzni, de akkor tegyük már a helyére legalább a játékosokat, aki meg nem illik be azt, ültessük már le a padra, mert még tél végére kifiléznek minket mindenhol!