Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt a pont!Feast4 írta: ↑2020.10.19. 18:28:25Amúgy ha Koeman olyan tökös lenne, mint amennyire mutatja magát a Grizest most tenné a padra, Dembele mehetne jobbon és a kezdőért ő és Trincão mehetnének Fati meg mehetne balra.Busquetset meg cserélné Pjanicra és akkor meglátjuk mi lesz.Sokat rontani nem tudna.
Igazából nem értem az agyát amúgy. Bartoék úgyis mennek, ő csak akkor maradhat ha mutat valamit szóval nyugodtan próbálgathatná hogy hatékony.
Érdekes lesz a Reál elleni felállás! Ha Griez kifut kezdőként,akkor egy ember előnyt adunk a Madridnak. Váratlant kell húzni. Dest-Dembelé jobbost. Fati és Alba, (ha játszhat) balost és Messi,Cou.Feast4 írta: ↑2020.10.19. 12:53:55Szerintem a hétvégi meccs mutatta a legjobban, hogy ki kéne próbálni, az alapfelállást másképpen.
Stegen-Alba-Piqué, Lenglet- Dest-Pjanic/Busquest, de Jonge-Fati, Messi/Coutinho-Dembélé/Trincão-Braithwaite/Messi.
Braithwaite, se egy ász, de legalább erős, nem hiszem, hogy több kárt okozna, mint Griezmann.
Másrészt Griezmann miatt, össze vissza hülye helyekre van betéve a támadósor fele. Egyszerűen nincs helye a csapatban...
Messi a júniusi újrakezdés óta így àll statisztikával:Chino írta: ↑2020.10.19. 10:10:34És az a legszomorúbb, főleg Messinél, ez nem csak tegnap jött elő. Lehet, hogy már nincs folyamatosan ő tolva meg hiányzik Suarez de 4 meccsen 1 tizenegyes gól (úgy, hogy a csapat összesen hetet lőtt) az több mint gyenge. Pedig a lehetőségei még így is megvannak. Elvileg neki kellene a csapatot húzni, de a támadószekcióban ha Griezmann nem lenne ekkora flop talán ő lenne a leggyengébb. Engem nem érdekel, hogy elment a pajtija, a pályán kötelessége mutatni valamit. Ez a nyári herce-hurca szerintem nagyon betett neki, sajnos sejteni lehetett hogy ez ki fog hatni a teljesítményére, de nem gondoltam, hogy ennyire.
Griezmannt meg le kell mostmár cseszni a padra, nem láttam statisztikát, de a passzai töredéke ment előre vagy a támadóharmadba. 0 sikeres csel, egy ilyen emberrel nem lehet mit kezdeni. SR most kényszermegoldás volt, nem is vártam tőle mást mint amit mutatott. Talán a Real ellen már felépül Alba. Destre az eddigi teljesítményt tekintve úgy néz ki lehet építeni.
Annyit tennék hozzá, hogy Griez nem csak nettó minusz egy ember.Miatta kerül baloldalra Dembelé is, holott ő jobb oldalon jobban tudna muzsikálni. Ő is kutyaütő volt egyébként, de a jobb oldalon Dest-tel felállva sokkal előrébb lennénk. Egy - két próbát megérne. Bal oldalon Fati nem játszatása gondolom, a pihentetésnek szólt. Ezt a két szélsót nyomatnám és akkor lenne megfelelő gyorsaság. Trincao/Dembi jó versenyhelyzet is. Griezzel kezdünk a Real ellen is, akkor arra nem nagyon lesz magyarázat...Szerintem.Chino írta: ↑2020.10.19. 10:10:34Az az igazság, hogy a Getafe tudta mit kell játszani ellenünk és meg is valósították. Keményen, erőszakosan, játékot tördelve játszani. Ehhez megvolt az erőnlétük és a bíró is partner is volt. Nem hittem el, ogy ez a Nyom annyit szabálytalankodik mint nálunk az egész csapat és csak a 73. percben kap sárgát, ütésekért, könyöklésekért a bíró még oda sem hívta.![]()
Az egész csapaton látszott a fásultság. Ami pozitívum volt az Pedri. Nagyon jól mozgott és szeme volt a labdáinak, ha megfelelő ütemben fejlődik nagy játékos lehet.
De Jongot én nem venném elő a tegnapi miatt, a tizenegyest () leszámítva még a jobbak közé tartozott, már amennyire voltak jó teljesítmények.
A Getafe egyszerűen fizikálisan megvert minket, a támadók mindannyian kevesek voltak. És az a legszomorúbb, főleg Messinél, ez nem csak tegnap jött elő. Lehet, hogy már nincs folyamatosan ő tolva meg hiányzik Suarez de 4 meccsen 1 tizenegyes gól (úgy, hogy a csapat összesen hetet lőtt) az több mint gyenge. Pedig a lehetőségei még így is megvannak. Elvileg neki kellene a csapatot húzni, de a támadószekcióban ha Griezmann nem lenne ekkora flop talán ő lenne a leggyengébb. Engem nem érdekel, hogy elment a pajtija, a pályán kötelessége mutatni valamit. Ez a nyári herce-hurca szerintem nagyon betett neki, sajnos sejteni lehetett hogy ez ki fog hatni a teljesítményére, de nem gondoltam, hogy ennyire.
Griezmannt meg le kell mostmár cseszni a padra, nem láttam statisztikát, de a passzai töredéke ment előre vagy a támadóharmadba. 0 sikeres csel, egy ilyen emberrel nem lehet mit kezdeni. SR most kényszermegoldás volt, nem is vártam tőle mást mint amit mutatott. Talán a Real ellen már felépül Alba. Destre az eddigi teljesítményt tekintve úgy néz ki lehet építeni.
Hát kb....annyi módosítással, hogy jobboson Pedri / Dembelé, a baloson Fati / Trincao
Persze, én is ezt mondom.
Mert Vidal nem kell a csapatba...Samper írta: ↑2020.10.18. 06:18:20Tekintettel a körülményekre (válogatott szünet, a Getafe játékmódja, a bíró) az első félidő a jobboldal kivételével elfogadható volt. A baj az, hogy hogy a második félidő úgy, ahogy volt, elfogadhatatlan. A cserék sem hoztak semmi pluszt. Kellenének erőszakosabb játékosok is. Ilyen meg csak kettő van: Araujo és Fuente. Számolni kéne velük.
Meg kell rá érni, majd egyszer te is odaérsz, ahonnan mi már jövünk
Hogyan akarsz rövid passzos játékot amikor egy jó labdakihozatalra nem képes a csapat.vidra írta: ↑2020.10.17. 23:28:48Annyira a játékosokra fókuszáltok, tanuljátok már meg kicsit a taktikai szempontokat is! Egyáltalán nem voltunk lassúak, egyáltalán nem volt most felesleges labdatartás meg passz játék, aki ezt állítja, nem tudom, melyik meccset nézte. Pont, hogy túlrohangáltuk ezt a meccset, a Getafe begyakorolta az alaptaktikánk ellenszerét és egyszerűen azt használták. A játékosok csak úgy játszottak, ahogy ez a taktika hagyta, egyáltalán nem sz*r mindenki. Főleg nem sz*r mindenki, aki két meccsel ezelőtt még jó volt.
Én azt nem értem, hogy amikor Fati 5/5 nem tud elmenni a szélen, akkor Koeman miért nem gondolkodik el, hogy rossz ez a széles játék? Az idióta, öncélú tiki-takából átváltottunk öncélú rohangálásba meg beívelgetésbe. Ez ellen a Getafe ellen lehetett volna nyerni egy jó rövid passzos játékkal és minden direktjáték elemet ki kellett volna iktatni.
Jó csapatunk akkor lesz, ha meccs közben 3-4 taktikát is képesek leszünk alkalmazni. Jó edzőnk akkor lesz, ha találunk valakit, aki ezt képes felismerni és alkalmazni. Szurkolok Koemannak.