Silvanus írta:Srácok, bocs ha hülyét kérdezek, de most már totál összekavarodtam ettől a Barca TV-s dologtól. Tehát: van Barca TV Magyarországon is, de csak műholdal fogható? És akkor azt egész nap lehet nézni? És akkor mi az, amit néha-néha a Sport Klub vetít? Nem értem...
Az eredeti BarcaTV a spanyolok műholdas csomagjában van benne (D+ nak hívják, mint nálunk az UPC, vagy a DIGITV ) délután 1, és éjjel 1 között van rajta adás és mint szinte minden műholdas adót, ezt magyarországon is lehet fogni, csak sajnos jelenleg nézni nem, mert ismét variáltak azon a kódrendszeren, amiben ez kódolva van.... egyébként az első félévben törve volt a kódolás, így lehetett nézni.........
Az amit a sportklub ad, az a barca tv által kifejezetten külföldi sportcsatornák számára készített kis műsor, én már láttam ilyet lengyelben, meg franciában is....................
MÁS.........
A Sport1 szokta adni az európai szuperkupadöntőt, és a spanyol szuperkupadöntőt???????????
Csak azért kérdezem, mert 1 hónapja rakták be a kábeltévébe nálunk, és akkor nem kéne műholdon "vadászni" rájuk...............