westerngom írta: ↑2020.10.10. 13:55:56
Az komoly amikor a pizzával, x box-val, elalvással jönnek egyes emberek, mint ha ott lettek volna és a saját szemükkel látták volna azt a rengeteg alkalmat...
A profi focisták egy nagy része komoly sportolóhoz NEM méltó életet él. Sokan éjszakáznak, kaszinóznak, pókereznek éjszakába nyúlóan, isznak, füveznek, cigarettáznak, vagy kitudja mit művelnek. A nagy különbség, hogy amíg nem bukik ki addig evvel a kutya nem foglalkozik érdemben.
Ez a sötét bőrű, egy generációs európai, föld buta gyerek, nekem sem szimpatikus a viselkedése alapján, de képességei alapján egy isten adta maximálisan kétlábas, bitang gyors, ösztönös megoldásokra képes szélső támadó. A meccseken a támadó játék érdekei alapján mind két szélen hasznosan bevethető.
Hasznosabban, mint a jobb szélen őrlődő játékmester Griezmann, vagy a bal szélre Fati cseréjeként betuszkolt támadó középpályás Pedri.
Engem csak ez érdekel!!! Engem nem érdekel a bulvár, az elrontott játékos politika, engem csak az érdekel, hogy a pályán mit tud adni a saját posztján a csapatnak.
A sérüléseit a pizzára és az x boxra fogni szimplán dőreség. Jelen esetben, a klub és az edzők legalább akkora felelősséggel bírnak a sérülések kialakulásában, mint a játékos, vagy mint a genetika. Megjegyzem, előtte sosem volt sérült a gyerek, pedig a Dortmund sem álló focit játszik.
Az, hogy miért keres annyit, amennyit, azt Bartomeuval kell megbeszélni, hogy miért kínálták neki a Dortmundi fizetésének többszörösét.
Valószínűleg, a kommentemet olvasók közül senki nem fogadta volna el már a fotelből, ha felkínálják neki azt a nagy összeget, hanem egy érzelmes katalán monológot követően, egy jelképes összegért a klubnak ajánlotta volna 5 évre szolgálatait és veséjét.
Az, hogy miért nem gyakorol ön kontrollt és takaródik el emelt fővel, látva csapaton belüli helyzetét, érezve lejárt idejét, ismerve a csapatra mért hatását, azt talán olyan csupa szív, katalán hazafiktól is meg lehetne kérdezni, mint Busquets kartárs.
Nos, ez tény (xobx, haverjaival él együtt, nem alszik stb), ha nem hiszed járj utána és akkor cáfold ilyen vehemensen, fogadtak mellé egyébként gasztroenterológust, meg szakácsot, nem az ő pénzén ám, klubb fizeti, bár állítólag Ő akar profi lenni azért is marad

, de egye fene közös érdek, szép gesztus a klubbtól, bár nem az oviban vagyunk és erre többször visszatérek, mi a baj a hozzáállásával, mert látható csak a klubb tesz azért kezdjen valamit magával!
Többi focistáról meg annyit, hogy lehet azért nincsenek a nyúúzba életvitelükkel, mert a pályán bizonyítanak
Másik meg, ha az én kommentemre reflektáltál (gonoldolom Xbox-ot én írtam) akkor légyszíves olvasd végig, ahol leírom, hogy érthető, hogy anyagilag mit akar és bárki kimaxolná, ahogyan azt is írtam, hogy nagy tehetség és vihette volna valamire, ha nem ovis lenne, szóval alapvetően véleményed ezen részével sokan sztm egyetértenek!
Ugyanakkor ez picit rasszista, primitív állat, aki kukorica földről szabadult ide nekem egyrészt nem tetszik, másrészt nagyon sok focista kezdte szegényen és mai napig iszonyat buták, de dolgozni és küzdeni megtanultak az állmaikért! Lehet hibázott a klubb mikor lerakták elé a szerződést, de 2x ennyit is kereshetne pár év múlva, ha nem egy ilyen tetü balhés gyerek benyomását keltené, igen Ő ha nem focizna, a tipik posztó paraszt lenne ragasztós neylon zacsival a kezében és cigit kéregetne és átverne mindenkit, sajnos vannak ilyen emberek, sajnos Ő is az, láttuk mi lesz az ilyen sportolókkal pályafutásuk után...
Az hogy nem lenne hibás a sérülései miatt megint dedó, de igenis az. Arra volt eszük, hogy ügynökével magára szereljen GPS-t, ahol kiderül 30%-át futják edzésen annak, amit ő pályán. Igen gagyi a Barca edzőmunkálya (legalábbis eddig, majd talán Kúman), de hány story van, hogy edzés előtt, edzés után ott maradtak a sztárok külön munkát végezni, szabadot gyakorolni, Rooney a gyengébbik lábát így fejlesztette fel. Ez nem az ovi, ha valami nem megy vagy nem olyan, magadnak kell tenni érte, ez az ő jellemével, aki még a kötelező edzésen is késeget, hát...
Azt hogy ő Busi nem takaródik el? Miről beszélsz?Egyrészt senki nem akarta megvenni, másrészt nem közölték vele, hogy nem fog játszani, ha marad, ezt a szerencsétlent meg vitték volna már kicsit más helyzet. Businak meg a körme alatti koszba több szorult, mint Dembele barcelonai pályafutásán valaha fog, ez az összehasonlítás az igazi dőreség...