Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól mondja Matyi kolléga, mindenkinek fizucsökkentés is szerepel a szerződésben, mondjuk azt tegyük hozzá, hogy oda van biggyesztve az, hogy "átmeneti" a jelenlegi gazdasági helyzetben.csababarca írta: ↑2020.10.21. 08:04:43De 4 meg 6 évre???
Piquét ki kellett volna futtatni a szerződéséből, nem tudom mikor járt volna le neki alapból.
Lenglet meg a másik fele, neki is se kellett volna max 2 évvel.
Szivatják a jövő elnökségét rendesen.
Pique még négy év? Ez komoly? Lenglet 6? Akkor úgy érzem hogy nem igazán van zseton középső védőkre (sem), ha ennyire kellenek a srácok, esetleg még pénzt akarnak valamelyik USA-klubtól, ha elmennek:) Bár épeszű ember már pl. Pique-ért pénzt nem ad. Sokkal jobban járna mindenki, ha inkább a Barca vezetése felé tekintgetne már inkább!davi10 írta: ↑2020.10.20. 23:44:05Közben a facebookon bejelentették a hosszabbításokat:
TS - 2025
De Jong - 2026
Ééés.....:
Pique - 2024
Lenglet - 2026
Utóbbi 2 nagyon kellett, remélem még sokáig tolják együtt...
Meg mondjuk azt is jó lenne tudni, hogy De Jong-gal hova a facba hosszabbítunk 1 szezon után? És az az 1 szezon is inkabb volt okés, mint kiemelkedő...
De 4 meg 6 évre???
corol írta: ↑2020.10.09. 20:23:02https://www.origo.hu/sport/futball/2020 ... =hirkereso
Adama sem kellett nekünk.....
Egyetértek, viszont még a Wolves-ban sem kezdő. Nem véletlenül, egyszerűen nincs erőnléte, kifullad 30 perc alatt, gondolom a brutál felsőteste miatt, nagy súlyt kell mozgatnia. Menő a csávó, jó nézni pár futását, de messze nem Barca-szint.MatyiG írta: ↑2020.10.09. 21:05:46Pedig nagyon jó trükkökre képes.corol írta: ↑2020.10.09. 20:23:02https://www.origo.hu/sport/futball/2020 ... =hirkereso
Pedig nagyon jó trükkökre képes.corol írta: ↑2020.10.09. 20:23:02https://www.origo.hu/sport/futball/2020 ... =hirkereso
Igen, Busquets-et szerintem lassan ki is szorítaná Pjanic. A probléma ott van, hogy jelenleg Busi jobb, mint De Jong, és ez nagyon ciki. DJ gondolkodását kéne felgyorsítani, és a passzsávok keresését, passzokat ösztönszintűvé tenni rengeteg egyérintős/átveszem és 1 mp alatt továbbadom) edzéssel. Megkapja a lasztit, megáll, gondolkodik, megfordul, közben meg már ráugrottak ketten.drobika írta: ↑2020.10.08. 08:30:51Az én vélemyényem az, hogy lehet hamis, meg igaz 9-esről beszélni, igen is kell egy klasszikus 9-es, aki erős, jó értelemben vett szélhámos. Ami most ugye nincs, így hát pótolni kellene. Griez azért nincs formában, mert ő se nem bal, se nem jobbszélő. Az ő poziciója Messié, tehát esélytelen, hogy valaha is játszon,legalábbis ahol tud.
Fati, Messi .Cou. Dembi/Trincao-val kell most megoldani a dolgokat elől.
Sokkal nagyobb a gondunk a középpályán. Busi esélytelen hogy nemzetközi szinten focizzon, De Jong is nagyon gyengélkedik. Itt Pjanic szerepe lesz majd döntő, mikor szorítja már ki Busit. Ameddig ez a két szűrő nem működik jól a védekezésben, addig a védelem, amely szintén nem acélos, hát igencsak gondban leszünk.
Az én vélemyényem az, hogy lehet hamis, meg igaz 9-esről beszélni, igen is kell egy klasszikus 9-es, aki erős, jó értelemben vett szélhámos. Ami most ugye nincs, így hát pótolni kellene. Griez azért nincs formában, mert ő se nem bal, se nem jobbszélő. Az ő poziciója Messié, tehát esélytelen, hogy valaha is játszon,legalábbis ahol tud.bence0330 írta: ↑2020.10.07. 23:56:01Egy az egyben így gondolom én is, hetek óta ezt várom már. Így Fati és Messi is kicsit közelebb lenne a kapuhoz mint a klasszikus szélső posztjaikon - oké, Koemannál Messi nem jobbszélső volt, de most ezt hagyjuk - de azért mindkettőnek lenne valamennyi területe cselezni. Messi új posztja nekem amőgy sem nagyon tetszik, pláne, hogy ilyen hamis 9-esként is inkább osztogat, akkor már sokkal jobb a jobboldalról, meg gólveszélyesebb is. Ennél a formációnál amúgy Puignak is lenne helye akár Cou cseréjeként (mondjuk ez amúgy is igaz lenne, ha nem lenne most nagy szaporítószerv-méregetés Koeman és közte), de a 3 kp közül 1 hely mindenképp adott lenne számára.
Hátránya Trincao és Pedri jóval lassabb beépítése lenne. Messit nyilván nem fogja sajna lecserélni, a kp meg egyikőjüknek sek az igazi terepe. Fatinak sem feltétlen ők ketten a cseréi.
Egy az egyben így gondolom én is, hetek óta ezt várom már. Így Fati és Messi is kicsit közelebb lenne a kapuhoz mint a klasszikus szélső posztjaikon - oké, Koemannál Messi nem jobbszélső volt, de most ezt hagyjuk - de azért mindkettőnek lenne valamennyi területe cselezni. Messi új posztja nekem amőgy sem nagyon tetszik, pláne, hogy ilyen hamis 9-esként is inkább osztogat, akkor már sokkal jobb a jobboldalról, meg gólveszélyesebb is. Ennél a formációnál amúgy Puignak is lenne helye akár Cou cseréjeként (mondjuk ez amúgy is igaz lenne, ha nem lenne most nagy szaporítószerv-méregetés Koeman és közte), de a 3 kp közül 1 hely mindenképp adott lenne számára.
Az első keret 24 játékosból áll, és 25 mezszámból(1-25) kellett kiosztani a 24 számot.Guardiola írta: ↑2020.10.07. 13:03:11Nem pihentetni kell a mezszámokat, lehet, hogy félreérthető voltam. Amikor Iniesta még 24-esben játszott, akkor sem pihent a 8-as hanem ott volt Giuly - nál, Puyol 5-öse Abelardonál stb.. Volt fokozatosság az akkori fiatalok beépítésében és ez látszott a mezszámokból is. Most Araujo úgy kapta meg a 4-est, hogy előtte 6 mérkőzésen szerepelt a felnőtt csapatban. Fiatalításnak is meg kellene legyen a maga ritmusa.
Nem pihentetni kell a mezszámokat, lehet, hogy félreérthető voltam. Amikor Iniesta még 24-esben játszott, akkor sem pihent a 8-as hanem ott volt Giuly - nál, Puyol 5-öse Abelardonál stb.. Volt fokozatosság az akkori fiatalok beépítésében és ez látszott a mezszámokból is. Most Araujo úgy kapta meg a 4-est, hogy előtte 6 mérkőzésen szerepelt a felnőtt csapatban. Fiatalításnak is meg kellene legyen a maga ritmusa.Victor_Valdes írta: ↑2020.10.07. 12:41:56Azzal azért tisztában vagy ugye, hogy a spanyol első osztályban a mezszámokat kizárólag 1-25 skálán lehet elosztani, szerinted egy ilyen rendszerben hogyan lehetne pihentetni ezeket a mezszámokat?
Azzal azért tisztában vagy ugye, hogy a spanyol első osztályban a mezszámokat kizárólag 1-25 skálán lehet elosztani, szerinted egy ilyen rendszerben hogyan lehetne pihentetni ezeket a mezszámokat?Guardiola írta: ↑2020.10.07. 11:02:05
Azért akkor már volt néhány kupa, bajnokság és még BL is a zsebükben, nem mondanám, hogy nem ismerte őket a világ.
Egyébként Puyol az 5. szezonját kezdte a felnőtteknél amikor megkapta az 5-ös mezszámot. Xavi a 4. ben a 6 ost , Ini 6 szezon után kapta meg a 8. -ast. Mindegyikükre igaz, hogy volt már 2-3-4 olyan szezonjuk előtte amikor alapembernek számítottak 30+ mérkőzéssel a bajnokágban.
Lehet, hogy ilyen apróság mint a szám jelentéktelennek tűnik de szerintem nem az. Ezeken is rajta van a vezetőség ámokfutásának árnyéka.
Azért akkor már volt néhány kupa, bajnokság és még BL is a zsebükben, nem mondanám, hogy nem ismerte őket a világ.Barcahun írta: ↑2020.10.06. 22:09:07Hát nem tudom, szerintem Madridban is Ronaldo után Édennek adni a 7-estzsoltfree írta: ↑2020.10.06. 21:28:21Hű azért az elmúlt években kicsit másabb kaliberű emberek szaladgáltak néhány mezszám alatt:
- 4: Araujo
- 6: Alena
- 9: Braithwaite
Dest-et jóindulatúan nem sorolom még ide, de azért a 8 (Pjanic), 11 (Dembele) is érdekes.
(de jó lesz majd ilyen B-ben fél szezont jól ment játékost látni majd a 10-esben pár év múlva:()ha nem is vonultatnám vissza ezeket az ikonikus mezszámokat, mint Messi 10-ese, vagy CR7-ese, egy ideig biztos illene parkoltatni.
Fiatalokat nem bántanám még, legendák eddig is a B-ből jöttek és Xavi,Iniesta, vagy Puyol nevét se tudta a világ Pep időszak előtt, pedig jópár éve kergették már itt a labdát.
Hát nem tudom, szerintem Madridban is Ronaldo után Édennek adni a 7-estzsoltfree írta: ↑2020.10.06. 21:28:21Hű azért az elmúlt években kicsit másabb kaliberű emberek szaladgáltak néhány mezszám alatt:
- 4: Araujo
- 6: Alena
- 9: Braithwaite
Dest-et jóindulatúan nem sorolom még ide, de azért a 8 (Pjanic), 11 (Dembele) is érdekes.
(de jó lesz majd ilyen B-ben fél szezont jól ment játékost látni majd a 10-esben pár év múlva:()