Nem csak ő hagyott ki akkor helyzetet, szerintem ezeket el kéne felejteni. A csapat nagy részére azóta is jogosan lehetünk mérgesek, de ezt vagy el kell engedni,vagy mindenkit ezen keresztűl kell megítélni.Nero. írta: ↑2020.10.09. 22:42:50Szabadidejében is edz? (mert már a válogatottba se hívják be)
Na, akkor mindjárt megérte azt a 150-200 millát amit eddig kóstált a klubnak.
És a Liverpool ellen kihagyott helyzete is megvan bocsájtva, meg az hogy másodjára tagadja meg a transzfert.
Umtitivel viszont nem venném egy kalap alá. Ameddig játszott top 3 védő volt a világon. Vele az volt a baj hogy inkább az afrikai kuruzsló haverokra hallgatott, nem az orvosokra.
Nem értem,hogy ezt a srácot miért csak úgy lehet megítélni,hogy egy fantasztikus focista(amikor jött,pedig sosem volt annyira jó), vagy egy utolsó szemét, aki viccből szakítja el az izmait és késik 15 percet.
Umtitiről meg könyörgöm, írjon már valaki konkrétumot, aki sámánozást emleget(nem nem hiszek neked, csak tényleg érdekel).
Én max addig jutottam, hogy egy hiperszuper fejlett dohai(nem Afrika) klinikán kap konzervatív (nem sámán, hanem elfogadott kezelés a modern orvoslásban is) kezelést. Továbbá azt sem láttam sehol,hogy pontosan mi baja, milyen orvosi javaslatok voltak,milyen műtéti lehetőséggel és sikerességgel.