Leon írta: ↑2020.09.25. 23:38:52
Az online kereskedők meg a gyógyszeripar óriásit kaszál ezen a felfújt hisztin ez nem vitás.
Én pl bárhol járok bárkivel találkozok legyen az 18 éves suhanc vagy 70 éves .nyugdíjas borzasztóan unja már ezt az egészet.
Persze van pár vaskalapos korona hívő (mint itt is 1-2 páciens) akiket az atyaúristen sem tud eltántorítani a meggyőződéséről de ez egy így van jól, minden hol van ellenzék.
Svédországban meg a fehéroroszoknál sem történt tömeges kihalás csak a nyomorultak akik már amúgy is rottyon voltak megkapták a kegyelemdöfést.
Szánalmas ás fárasztó már ez az egész, jó lenne ha a világ vezetői felkarolnának már valami más témát amitől retteghetünk és rabszolgaként követhetjük a parancsaikat...
Azért tényleg kíváncsi vagyok,hogy az életet hogyan árazod be. Neked kell személyesen kórházba kerülnöd, esetleg egy családtagnak kell meghalnia,hogy ne felfújt hisztiként hivatkozz rá?
Unják emberek, vannak akik jól járnak? Igen, de ennek mégis mi köze bármihez is? Speciel én is jól jártam, HOból dolgozhatok közel a családhoz.
Csak az elgondolkodtató, mikor közvetlen munkatárs kerül kórházba, két lépcsős ismerős meghal stb.
Olaszországban is kitalált volt gondolom az egész,hogy magatehetetlen embereket a kórházi folyosón kezeltek, meghogy daganatos betegek alapvető ellátáshoz se fértek hozzá.
Én tényleg nem kívánok senkinek rosszat,halált különösen nem, de elkeserítő,hogy sokan csak ebből értetek. Akkor meg jön a sírás persze, mint a részeg tini sofőrtől,hogy ő nem akarta kinyírni a barátait.
Pataky Attilának és kollégájának is intenzív osztályra kellett kerülnie,hogy visszavegyen a háttérhatalmazásból és a "csak egy nátha" emlegetésből. Megjegyzem, tőle nagyon szokatlan módon gyakorolt önkritikát.