MatyiG írta: ↑2020.10.05. 20:44:38
Aztán lehet, hogy Koeman húz egy váratlant és beteszi Firpot, de nem sok esélyt látok, mert akkor SR-t kéne kivágni a kezdőből.
Mondjuk ha a Dest-Firpo és SR-Dest kettős közül kell választani, egyértelműen utóbbit választom. SR szerintem nem volt rossz egyik bajnokin sem eddig.
Ezzel egyetértek, mármint a választással

De csak azért,mert SR a kevésbé gyenge megoldás. Remélhetőleg Dest érkeztével soha többé nem kell jobbhátvédet játszania, legalábbis nem alapként,mert ott nagyon gyenge szerintem. Középpályán még csak-csak van néha jobb meccse, bár ugye középpályán meg van bőven vetélytársa.
továbbra is azokkal értek egyet, akik Busit helyett Pjanicot raknám a kezdőbe. De Jong-nak is elmondanám,hogy nem kirobbanthatatlan, mert eddig teljesen alulteljesít.
Koemannak az egész jobb oldalt meg kell oldania. Mind a középályás részt, mind a támadó részt. Griez nem tudom meddig lesz ott kezdő, de ha tud is ott játszani, ahhoz labdát kellene kapnia. nos Sem SR-től, sem Messitől nem kap. Nem akarom védeni, de ilyen körülmények között nehéz önbizalmat szerezni,és élni az egy lehetőséggel ami meccsenként neki adódik. Dembele jobb oldali alkalmazása már jó lenne, persze ha nem adják el harmadpénzért valakinek.