Olcha írta: ↑2020.10.03. 19:30:58
Minden tisztelettel Suárez felé: Nem furcsa, hogy amikor a 70. percben beáll akkor szór 2 gólt és kioszt egy gólpasszt - majd mindkét meccsen amikor kezd gólképtelen?
Persze nem csak ő, hanem az egész csapat.. Mindenesetre igen érdekes koincidens.
Azért tisztázzuk azt is, hogy nem értek egyet azzal ahogyan elment és azzal sem, hogy most távozott: Nálunk is remekül szerepelhetne csereként beállva. Kora-fizikuma miatt végig már nem fogja darálni a meccset (és Messivel ketten ne sétálgassanak már elől 90 percet), viszont 15-20-25 perc alatt a padról beszállván úgy kipörgetné magát, hogy ihaj.
Amikor csereként rúgta a gólokat, akkor a csapat is nagyon jó volt, gondoltam is arra,hogy ajjaj, idén se lesz bajnoki arany. Következő meccseken meg botrányosan rosszak voltak, nem csak Lajos.
Úgyhogy vsz idén nagyon két arca lesz a csapatuknak,lesz amikor bárkit kiütnének, de sokat fognak szenvedni is.
És kicsit Lajos is pont ilyen. Én abban se hiszek,hogy jó 25 perces ember lenne. Szerintem ő pont nem az,aki 25 percig varázsol, aztán elfárad. Ő inkább az, akinek,ha kijön a lépés akkor csodáljuk, amikor nem,akkor pedig emberhátrány. És sajnos már kevesebbet jön ki a lépés. Ha a csapat bajnokságot nyer a góljai segítségével,akkor lehet mondani,hogy megérte, de ha nem nyer, akkor sovány vígasz esetleg egy gólkirályi cím, de a csapatnak nem érte meg.