Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is így gondolom. Televagyunk technikás támadókkal akiktől lehet gólt várni. Én annyira nem is vagyok oda azokért,akiket most olyan jó befejezőcsatárnak tartanak.fanbarca írta: ↑2020.10.03. 14:20:31Én amúgy nem gondolom, hogy mindenképpen kell egy vérbeli befejező csatár. Nézzük csak a Liverpoolt (Firmino játszik középen) vagy a City-t Gabriel Jesus-szal. Nagy a sebesség így itt elől és elég konkrétan látszanak körvonalazódni az elképzelések elől.
Amiért jó lenne a csatár, az az, hogy legyen variációs lehetőség (ha egy-két meccs megkívánja). De ez cserének.
Ha anno egy edzot idehoztak csak az o kedveert, akkor barmi elkepzelheto.Sinya22 írta: ↑2020.10.03. 15:57:57Ti komolyan nem unjátok még ezt,hogy mindennek ő az oka?Szerinted komolyan azért nem vettunk se csatart se védőt mert ő nem adta rá az áldását?Vicc komolyan ami itt megy.Léfe írta: ↑2020.10.03. 15:47:08Valahol azt olvastam /ma/ hogy Messinek nem kellene Depay. A Lautarót nem tudjuk megvenni, akkor ki jöhet még ? Messi is mindent felülbirál, mindenbe beleszól -ez sem jó.
Neki az a dolga hogy hajtson. Grizmannt tényleg el kellene adni, de kinek ? Én még Dembelében is bizom. Sajnos nem, hszem, hogy összejön de egy jó center és középső védő kellene,
már rövid az idő, radásul sokaktól már nem tudunk megszabadulni.
Ti komolyan nem unjátok még ezt,hogy mindennek ő az oka?Szerinted komolyan azért nem vettunk se csatart se védőt mert ő nem adta rá az áldását?Vicc komolyan ami itt megy.Léfe írta: ↑2020.10.03. 15:47:08Valahol azt olvastam /ma/ hogy Messinek nem kellene Depay. A Lautarót nem tudjuk megvenni, akkor ki jöhet még ? Messi is mindent felülbirál, mindenbe beleszól -ez sem jó.
Neki az a dolga hogy hajtson. Grizmannt tényleg el kellene adni, de kinek ? Én még Dembelében is bizom. Sajnos nem, hszem, hogy összejön de egy jó center és középső védő kellene,
már rövid az idő, radásul sokaktól már nem tudunk megszabadulni.
Én egyébként ezt tenném, el kell adni Firpót szerintem. Alba úgyis végignyomja a szezont, ha pedig kidől, akkor nem vagyunk hátrébb Desttel sem abban a pozícióban, illetve ott van még Miranda is.NovaProspekt írta: ↑2020.10.02. 18:38:16látom ez a Dest gyerek balhátvédet is tud játszani. mi lenne a terv, ő lenne Robi és Alba helyettese is egyben, Firpo meg lesz középhátvéd, mondván h balhátvédként már szénné égette magát? vagy el is boltoljuk egyből?
egyébként királyak vagyunk idén a La Ligában, idén letriplázunk a csába.![]()
Nekünk mindent venni problémás
Fogalmam sincs ki ez a srác, én eddig annyit láttam, hogy nagyon gyors. Ami nem hátrány egy futballistánál. Ha legközelebb játszik, majd jobban figyelem és írok róla pár mondatot.Forcabarca73 írta: ↑2020.10.02. 19:05:21Nem értem, hogy mit láttok Trincaoban? Celta elleni meccsen akárhányszor labdát kapott úgy futott mint egy bekötött szemű ló. Beleszaladt a védőkbe, azt se tudta hol van a csávó. Egy értelmes labdaérintése nem volt a gyereknek!
Pont azért cserélném Martialra, mert ő már inkább csatár, az egész tavalyi szezonban középcsatárt játszott. Szélsőkkel jól állunk, ezért tavozna egy, Dembi személyében és érkezne egy ék. Martialnal vannak jobb csatárok, de nem meg szerezhetőek, Depayt meg nem gondolom jobbnak, és ő inkább szélső.Barcahun írta: ↑2020.10.02. 17:45:05Én nem hoznék szélsőt. Trincao és Fati annyira jók, velük max Messit (aki szeret szélen lenni) és Coutit rotálnám, mert Grizinek továbbra is helyet kell vhol adni, és ha jön egy csatár ez így jó is megvagyunk, Dembi meg ha nem sérült játsszon, mert tehetséges és jó, jobb mint Martial csak nem bevethető, mentalitása olyan amilyen, mikor pályán volt leszámítva, hogy Liverpool meccset lezárhatta volna tényleg nem volt rossz.barca0417 írta: ↑2020.10.02. 16:10:46Haa már Dembele menne a Unitedbe, nem lehetne Martialra cserélni? Ő is szélső is volt, de középcsatár poszton sem elveszett. Elég gólerős, technikás játékos. Depay nem igazán 9 es, az a bajom vele. Amúgy nem rossz a holland, de ha 1 VS 1 ben tudnánk a franciákat cserélni, jobban járnánk minden szempontból szvsz.
Csak egy belső védő kell, és egy jó csatár, még egy szélső, aki tud bal bekket játsszani jöhet, ha marad pénz, Dembit meg Grizit ezekért cserébe el. De sztm már végleges a keretünk, az a kérdés maradt hogy A vagy B terv jön csatárnak max.
Én nem hoznék szélsőt. Trincao és Fati annyira jók, velük max Messit (aki szeret szélen lenni) és Coutit rotálnám, mert Grizinek továbbra is helyet kell vhol adni, és ha jön egy csatár ez így jó is megvagyunk, Dembi meg ha nem sérült játsszon, mert tehetséges és jó, jobb mint Martial csak nem bevethető, mentalitása olyan amilyen, mikor pályán volt leszámítva, hogy Liverpool meccset lezárhatta volna tényleg nem volt rossz.barca0417 írta: ↑2020.10.02. 16:10:46Haa már Dembele menne a Unitedbe, nem lehetne Martialra cserélni? Ő is szélső is volt, de középcsatár poszton sem elveszett. Elég gólerős, technikás játékos. Depay nem igazán 9 es, az a bajom vele. Amúgy nem rossz a holland, de ha 1 VS 1 ben tudnánk a franciákat cserélni, jobban járnánk minden szempontból szvsz.