Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igaz, még nem játszottunk kieső helyen lévő csapatokkalVárjunk ezzel. Valverdével és Setiénnel is voltak hasonló sima győzelmeink. Majd nézzünk meg azokat a meccseket, ahol az ellenfél stílusa nem fekszik nekünk, majd ott kijön, hogy van-e javulás. Főleg a védekezés nagy kérdőjel számomra, az még nem lett igazán próbára téve.
De megtartottuk a 4-0-t és még necces szitukban sem kaptunk gólt. Nekem a védekezés sokkal patentebbnek tűnt.Emery reagált, észrevette, hogy a középpályánkkal kezdhet valamit. Feljebb tolta a csapatát, gyakorlatilag 4/5/1-et játszik a csapata. Kiegyenlítettebb lett a meccs. Már nem is lőttünk gólt.
Akkor te már így is maradsz.barca_bome írta: ↑2020.09.27. 22:32:39Hát gyerekek én elhiszem, hogy minden nagyon jó, de engem vallatni lehetne ezzel a meccsel is, akárcsak tavaly az összessel.
Várjunk ezzel. Valverdével és Setiénnel is voltak hasonló sima győzelmeink. Majd nézzünk meg azokat a meccseket, ahol az ellenfél stílusa nem fekszik nekünk, majd ott kijön, hogy van-e javulás. Főleg a védekezés nagy kérdőjel számomra, az még nem lett igazán próbára téve.
A Bayern ellen legalább izgalmasan játszottunk!Hát gyerekek én elhiszem, hogy minden nagyon jó, de engem vallatni lehetne ezzel a meccsel is, akárcsak tavaly az összessel.
Tüzijáték nap van SpanyolországbanMessithebest írta: ↑2020.09.27. 22:09:26lemaradtam, mit ünneplünk a tüzijátékkal? 8-2 afterparty? vagy valamelyik hasznos új igazolást köszöntjük?![]()