Varatrix írta: ↑2020.09.24. 10:18:54
És akkor még ki is hagytuk a Lyon egyenletből Moussa Dembeleét, akinek a posztján játszhatna Lajos, nem pedig Depayén, legalábbis Lyonban nem. Az egyik legnagyobb fiatal ígéret a posztján, hamarosan ölre mennek érte a nagyok, ha így folytatja.
Hát nekem valahogy az utóbbi években már herótom van a "nagy francia tehetségektől".

Ha csak azt nézzük hogy Umtiti, Dembelé, Todibo van nálunk és mit is érünk velük. Mind ugye a francia bajnokságból jöttek, (oké Dembelének volt egy éve Dortmundban), de egyik sem profi mentalitású játékos és ki tudja mi lesz belőlük a következő években. Umtiti is ugye nálunk az első éve után ki lett kiáltva hogy az új Puyol meg 10 évre meg van oldva a bal kv poszt. Most meg a kutyának se tudjuk eladni.
A lyoni Dembelé jó játékos, de szerintem soha nem lesz egy BL nyertes csapat kezdő csatára, és gólkirálya.
No offense amúgy, tudom hogy nem azért írtad hogy igazoljuk le.

Ide nem illik a játékstílusa, majd egy PL csapat elviszi, kicsit nekem Lacazette effektus lesz.
Ez meg hogy csak ezen a kib@szott lóvén meg fizetésen ugrál mindenki...

Suárez a teljes összeget, 24 millát kért hogy kifizessünk, vagy nem megy sehova és ül a lelátón. Kifizettünk most neki egy pár millát (nem, végül nem a felét) és így ő is mehetett ahová akar.
De mintha ez olyan hűű de nagy egyediség lenne, most mindenki úgy csinál. A Juventus pl. hogyan is szabadult meg a 90 millás Higuaintól? Felbontották a szerződését, (CR után a legjobban kereső volt) fozettek neki pár millát és mehetett Miamiba. Matuidi ugyanez a szitu, francia világbajnok kp 8 millás fizuval, felbontották ő is ment. Most ugyanezt akarják Khedirával is csak ő is kéri a 8 millás fizetését. Madridban 2 éve üldözik el Jamest és Balet, most sikerült túladniuk rajtuk, úgy hogy Bale 28 millás bérének a felét a Madrid állja a kölcsön alatt. De sokra mentek velük az utóbbi két évben. De mondhatnánk itt Özilt is, mennyire jó lett volna ha Suárezzel is így járunk.
Griezmann és Messi meg fogja oldani a csatár kérdést, mivel visszavont csatárral járszunk úgy néz ki(False9). Az utóbbi két meccsen Messi játszott középen, mögötte Gríz, de meccs közben is tudják változtatni.
Cserének ott van a dán fiú, a szélekre meg megint megvagyunk.
Ha érkezik is még valaki (én azt kívánom hogy ne pláne Depay) akkor is bőven megleszünk előre.
De hogy nem látni ennyire a fától az erdőt, meg ezek csak nálunk történnek...

Ez így működik a mai világ focijában.
OFF vége, ma 12:30-tól sajtótájekoztatón búcsúzik Suárez, aki teheti nézze, a hivatalos csatorna angolra szinkron tolmácsolja.
Na peace emberek!