pezZy írta: ↑2020.09.20. 19:30:36
Elegem van az elnökből és a teljes stábból, de csak én érzek lassan már gyűlöletet az öregekkel szemben? Ha annyira szeretnék a csapatot, akkor simán félre is vonulhatnának. Ehelyett képesek újra neki futni a szezonnak, mikor már többszörösen bizonyították, hogy totál kevesek.
Már Luchonál is szétszedte a Juve ezt a csapatot, pedig akkor még MSN volt elől. Egyszerűen sírhatnékom van a düh és csalódás miatt, mert ha a Busi, Pique, Robi, Alba sorral megyünk a szezonnak, akkor már most halálra van ítélve az egész..
Dehogy csak te érzel igy! Az elmult pár évben sokan leszerepeltek, mint a vezetőség mint a játékosok. Lehet szidni csak Bartomeut, de hol marad a játékosok önkritikája?? Ekkora CULÉK lennének hogy az önös érdek( a nagy fizetés a lityilötyifocira) elöbbre való mint a klub, ami valóban az otthonuk. Illene félreállni, nem csak kikibálni hogy “ha” kell félreállok!
Én speciál azon is gondolkoztam hogy a kihagyhatatlanok eladási értéke lassan egyenlő a nullával:
Rakitic 1 m
Vidal kb 1m
Busi valoszinü 0
Pique valószinü 0
Suarezért lehetne penzt kapni, de mivel nálunk játszik igy 0
Roberto 5 m kb ha kellene valakinek.
Alba jó indulattal 10m de inkabb 0
Umtiti eladhatatlan szintén 0-20 kb
És ezek az ugymond elértèktelenedett játékosok teszik el a brutális fizeteseket a szintén 0 teljesitményre!
Ezért lesz pl eladva Semedo, mert konkrétan belőle lehet pénzt csinálni, es ugye ő feláldozható, hiszen nem culé.
Ez a 3 meccs is megmutatta hogy Messi vagy csinál valamit vagy nem, és ez a focink, 3 éve lassan. Nem csodálkozom hogy Leo lépni akart. Ő is unja, ahogy mi is. De a szent tehenek jol elvannak továbbra is.