Makacs egy kölyök, ez a pályán is látszik. Én nem tudom, nekem nem tűnik annyira ördögtől valónak egy 1 éves kölcsön, ha tud folyamatosan játszani. De szerintem megérett már a nagycsapathoz is.fanbarca írta: ↑2020.09.21. 09:04:59Ma reggeli: According to Sport's correspondent Albert Roge, Puig wants to stay at Barcelona and prove the Dutch manager wrong.
Szerethető ez a gyerek, tudja, hogy változás következik, nagyon tisztelem, ha tényleg marad.
ON: Ha Semedo helyett bejön Sergino Dest és Eric Garcia, én örülni fogok. Pedig szerettem a portugált.
A hírek szerint Alena és Pedri is nézelődhet, őket viszont szerintem semmi értelme nem lenne a nagycsapatnál tartani. Előbbi szerintem soha nem lesz kezdő szint, utóbbit meglátjuk... Emellett Monchu és Konrad is menne elsősorban kölcsönbe. Konrad-ért a Bayern és a Dortmund is érdeklődik elvileg, de csak valami nagyon nagy ajánlatnál adnánk el, a kölcsön a prioritás.
Vidal valószínűleg ma hivatalos lesz, már Messi is elköszönt tőle.
Ami még érdekes lehet: Marlon

Eric Garcia-t csak akkor lenne értelme hozni, ha Todibo-t sikerül elpasszolni. De egyelőre se róla, se Umtiti-ről nincs hír.