stef.lev írta: ↑2020.09.19. 13:39:57
barcahub írta: ↑2020.09.19. 13:34:44
Egybehangzó értesülések szerint Koeman közölte Puiggal hogy nem számol vele a szezonban. WTF???
Épp erről írtam pár napja, hogy ha a 3. edző sem számít a srácra, akkor lehet mégsem akkora tehetség, mint ahogy mindenki hiszi..
Ha ezt tényleg kimondta Koeman, akkor nálam már most elhasalt. Érdekes, szerintem kb mindenki látja, hogy bármelyik meccsen játszott, sima top3-ban volt a csapatban teljesítményileg. Még akkor is, mikor 4-2-3-1-ben hátul volt, nem a posztján. Messi után lehet, hogy az övé a világ legfinomabb labdakezelése és bokája, tán Bruno Fernandest tudnám hozzá hasonlítani a MU-ból. Ahogy utánad írták, soha nem lett volna Messi, Ini, Xavi, stb, ha régen így gondolkodtak volna, és most nem lenne egy BL-győzelmünk sem 2005 után vélhetően. Vagy véletlenül 1. Szerintem simán behozná Iniesta szintjét. Setien egyrészt adott lehetőségeket neki, csak a nagy meccseken vagy báb volt, vagy bekakilt, EV meg senkinek nem adott lehetőséget, és ez volt a fő gyengepontja.
Ha Puig-ot elengedik, én nem tudom, képes leszek-e leülni Barca-meccseket nézni. Messin kívül csak miatt érte meg leülni néha, milyen passzokat osztogat állandóan, még mélységből is... mennyit fut, hogy helyezkedik?
De megérdemli a klub. Menjen el, sajnálom itt a sok elmebajos közt, menjen a Citybe, ahol nem eldugják a jó képességű játékosokat, hanem örömmel fogadják őket, és majd ha 180M-t fog érni - mert bizony fog - akkor könyöröghetünk majd neki. Remélem, Fatival is megcsinálják, ő is elmegy, és majd 250M-ért kuncsorgunk utána.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy