irígylem a lazaságodat....NovaProspekt írta: ↑2020.09.20. 10:48:19most, h eladjuk ezt a szemét Vidalt végre, már semmi sem állhat a forradalom útjába!

és tök igazad van....nincs semmi értelme cifrázni

irígylem a lazaságodat....NovaProspekt írta: ↑2020.09.20. 10:48:19most, h eladjuk ezt a szemét Vidalt végre, már semmi sem állhat a forradalom útjába!
Túl fiatal vagy sem, senkit nem érdekel. Látva a felkészülési meccseket legalább élvezhető meccset játszottak. Nem tud igazolni, nem kellenek az idősebbek senkit az sem érdekel senkit. A fiatalok itt vannak, megkell adni nekik a lehetőséget. Koeman is szépen beállt a sorba ahogy az összes többi edző. Farkat méregetett a nyilatkozataival majd mikor megérkezett behúzta fülét farkát.davi10 írta: ↑2020.09.20. 09:23:43Annyian vagyunk a keretben, hogy muszáj valakit elpasszolni, és látszólag az idősekért nem kapkodnak.barcahub írta: ↑2020.09.20. 03:40:35Ez egy burkolt nyilatkozat hogy idén se játszanak a fiatalok, se Pedri, se Puig, se Alena, hanem maradnak az idősebbek és a 100+ milliós elcseszett igazolások. Amilyen nagy volt szokás szerint neki is a szája mikor megérkezett, elég jól kézbe vette a dolgokat, ja nem...Lilfish írta: ↑2020.09.19. 22:38:02Talan mégsem akkora tufa, ez kicsit árnyalja a képet.
Ronald Koeman: "Beszéltem Riquivel a tegnapi napon. Véleményem szerint a fiataloknak játszaniuk kell: Riquinek, Aleñá-nak, Pedrinek.. Elmondtam neki, hogy nehéz lesz folyamatos játéklehetőséget biztosítani a számára, de azt is elmondtam neki, hogy a jövője itt van. Egy kölcsönüzlet remekül működhetne az esetében."
"Semmi nem igaz abból, hogy kiadtam volna az útját Riqui-nek, egyszerűen közöltem vele, hogy nehéz lesz folyamatos játéklehetőséget kapnia, ha itt marad."
"Azt javasoltam neki, hogy távozzon, de csak kölcsönbe, mert a fiatal játékosoknak játékpercek kellenek, csak így képesek fejlődni."
Arthurt is kirakták jött helyette egy korosodó bosnyák. Bravó:)
Koeman úgy néz ki 4 támadóban gondolkodik, így a Puig-Alena-Pedri hármasból valaki(k)nek mennie kell. Mondjuk én pont Puig-ot tartanám meg, Alena kevés, Pedri meg tényleg nagyob fiatal még.
Valahol olvastam olyat, hogy ha Pedri nem kap számot az első csapatban, akkor vissza kell küldenünk a Las Palmas-nak, vagy fizetni nekik 8 misit. Pénz nincs, másodosztályba meg nem hiszem, hogy küldeni szeretnénk.
Wague pedig úgy néz ki, hogy a PAOK-ba megy, 1 év kölcsön vételi opcióval.
hát azért nem, mert ők nem szeretnének lelátózni. ennyi, és nem több. az van, amit akarnak, ez kiderült most nyáron is.crixus írta: ↑2020.09.20. 14:12:24Azt pedig nem értem hogy az idősebb játékosoknál miért nem megoldás a pad/lelátó.
Ha nem játszanak vesztenek a reklámértékükből ami egy Piqué szintű sztárnak bizony komoly csapás lenne pl.
A harmadik Suarez. Azt el tudnám fogadni ha hoznának a helyére egy fiatalabb 9-est pl. Lautarot vagy Kanet. De úgy elküldeni hogy a posztra teljesen alkalmatlan Griezmann maradjon. Pocsék döntés.
ennyi, azt tudjuk eladni, aki menne egyáltalán. a többieknél zéró lehetősége van a vezetőségnek arra, h elküldje őket. Suárez 2021, Roberto 2022, Piqué 2022, Busquets 2023, Alba 2024-ig marad így (és lesz kezdő egyúttal). ebben benne van még legalább két BL-égés, és egy rakat elüldözött fiatal.csabimo írta: ↑2020.09.20. 13:56:16Fabrizio Romano, Albert Rogé, Gerard Romero is lehozta a hirt:
Miszerint hamarosan eladjuk Semedot a Wolvesnak. A két klub között zajlanak a tárgyalások. Árról nem irnak, illetve Vidal is hamarosan az Interhez igazolhat, ő természetesen ingyen engedjük el, illetve némi szotyit kaphatunk majd érte.
Annyian vagyunk a keretben, hogy muszáj valakit elpasszolni, és látszólag az idősekért nem kapkodnak.barcahub írta: ↑2020.09.20. 03:40:35Ez egy burkolt nyilatkozat hogy idén se játszanak a fiatalok, se Pedri, se Puig, se Alena, hanem maradnak az idősebbek és a 100+ milliós elcseszett igazolások. Amilyen nagy volt szokás szerint neki is a szája mikor megérkezett, elég jól kézbe vette a dolgokat, ja nem...Lilfish írta: ↑2020.09.19. 22:38:02Talan mégsem akkora tufa, ez kicsit árnyalja a képet.
Ronald Koeman: "Beszéltem Riquivel a tegnapi napon. Véleményem szerint a fiataloknak játszaniuk kell: Riquinek, Aleñá-nak, Pedrinek.. Elmondtam neki, hogy nehéz lesz folyamatos játéklehetőséget biztosítani a számára, de azt is elmondtam neki, hogy a jövője itt van. Egy kölcsönüzlet remekül működhetne az esetében."
"Semmi nem igaz abból, hogy kiadtam volna az útját Riqui-nek, egyszerűen közöltem vele, hogy nehéz lesz folyamatos játéklehetőséget kapnia, ha itt marad."
"Azt javasoltam neki, hogy távozzon, de csak kölcsönbe, mert a fiatal játékosoknak játékpercek kellenek, csak így képesek fejlődni."
Arthurt is kirakták jött helyette egy korosodó bosnyák. Bravó:)
Ez egy burkolt nyilatkozat hogy idén se játszanak a fiatalok, se Pedri, se Puig, se Alena, hanem maradnak az idősebbek és a 100+ milliós elcseszett igazolások. Amilyen nagy volt szokás szerint neki is a szája mikor megérkezett, elég jól kézbe vette a dolgokat, ja nem...Lilfish írta: ↑2020.09.19. 22:38:02Talan mégsem akkora tufa, ez kicsit árnyalja a képet.
Chino írta: ↑2020.09.19. 16:13:268 milliót kínált a Miami.Gaillard írta: ↑2020.09.19. 15:56:02Na ne szórakozz.
Pont az ellenkezője, Suárez a Miamiban valószínűleg köthetett volna egy 3 éves szerződést, ami alatt gennyesre keresi magát, míg itt Barcelónában max. 1 éve van.
Látom, már az is baj, ha valakinek van még ambíciója. Lehet, hogy ha nem lesz más választása, akkor elmegy az USA-ba, de pont ezért kellene becsülni, hogy egy csillagászati összegű ajánlatra mondhatott nemet, mert még egy picit magasabb szinten szeretne/szeretett volna játszani a következő idényben.
Bár ne lenne igaz.. de sajnos ez egyelőre így van. Gusztustalan és nem csak azért mert Puig az egyik kedvencem.bence0330 írta: ↑2020.09.19. 20:36:08
Remekül leírtad ezzel a jelenlegi elnököt, edzőt, játékospolitikát, a Barca jelenlegi státuszát. Mindkettőt el fogjuk veszteni így 1 év alatt. Puigot tuti. Én ma bekapcsoltam a meccset, megláttam, hogy Puig fent ül pólóban a padon, és annyira mérges lettem, hogy nem is érdekelt tovább a meccs, kikapcsoltam. Annak ellenére, hogy eddig az előkészületi meccseken azért szebb foci ment, mint előtte.
Abba bele se merek gondolni, hogy belegondol-e vajon Koeman, hogy menet közben lehet ebből még 4-2-1-3, ahol Puig remek lenne a két vkp előtt, és a 3 támadó mögött, vagy akár 4-3-3 is, ahol simán kezdő kp-snak számítana. Ebbe a modellbe kicsit tényleg nehezebben illik, de még inkább legyen egy zseniális tehetség egy elsőszámú csere Coutinhora vagy Messire, mint menjen a B-be, esetleg kölcsönbe... megalázó helyzet. Én akkor is szégyelltem magam Setien helyett, mikor a BL-ben behozta a kiváló formát mutató Fati és Puig helyett a soha fent nem szereplő Monchut. Mintha szándékosan akarnák alázni a kölyköket (Fati most azért tán ebből kiugrik).
De szerintem Ansu még csak nem is (lényegesen) jobb, mint Puig, csak sok gólt lő, és azt a vak is látja és nem lehet már tovább mellőzni. Puig nem lő gólokat, mert nem az a dolga, de a helyén van olyan jó, mint Fati kb, de azt már észre kéne venni.
Remekül leírtad ezzel a jelenlegi elnököt, edzőt, játékospolitikát, a Barca jelenlegi státuszát. Mindkettőt el fogjuk veszteni így 1 év alatt. Puigot tuti. Én ma bekapcsoltam a meccset, megláttam, hogy Puig fent ül pólóban a padon, és annyira mérges lettem, hogy nem is érdekelt tovább a meccs, kikapcsoltam. Annak ellenére, hogy eddig az előkészületi meccseken azért szebb foci ment, mint előtte.Stalkyard írta: ↑2020.09.19. 19:41:07Szóval a két legnagyobb tehetségünk helyzete:
Fati:
nem kap felnőtt szerződést, marad a kivásárlási ára viszonylag alacsony. Gondolom nincs pénz a kasszában olyan fizut adni neki, amit a csapatban betöltött szerepe és a teljesítménye alapján megérdemel.
Puig:
El lesz zavarva, mert az újabb kóklernek, akit valószínűleg egy év után ugyanúgy kitesznek, mint a macskát sz@rni, nem illik az elképzeléseibe semmilyen poszton, semmilyen szóba jöhető módon Európa egyig legnagyobb kp-s tehetsége. Ja, meg állítólag az is fő ok, hogy Pjanic meg Alena előtte van a sorban.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na hagyjanak békén engem ezzel a fossal. Jelzőket nem találok már, annyira szánalmas ami itt folyik. Semmirekellő szemétláda mind Koeman, mind BArtomeu és a teljes vezetés.
Nálunk gyorsan kell kiszórni a fiatalokat, nehogy nagyon bejátszák magukat a keretbe az öregfiúk helyére.....télen a bábú Setién elöl gyorsan minden fiatalt eltüntetett a klub....akik pl az utsó BL csoportmeccsen az Inter ellen játszottak.....egyik katalán barátunk sem utazott oda....Piqué, Alba, Busi, SR.....egyik sem....és nézhető foci voltvisca el barca írta: ↑2020.09.19. 20:07:58A real 30 millioert el tudott adni egy reguliont vagy ki faxomat... Eletben nem hallottam meg rola, biztos durva nagy jatekos. Mi meg ket lyukas labdaert szorunk ki mindenkit...