Titinho írta: ↑2020.09.17. 12:47:24
visca el barca írta: ↑2020.09.17. 12:11:39
Allitolag meg van a 18.000 szavazat.
Hajra.
Mi a kovetkezo lepes ha elerik a kello szamu szavazatot? Ennek a majomnak elorehozott valasztasokat kell kiirni pár heten belul?
Nem nem. Most csak azt írják alá, hogy tartsák e meg a bizalmatlanságit. Ha ez a szám nincs meg, nincs miről beszélni mert nem akarják a socik.
Ha összejön a 16.520 szavazat, ami a socik 15%-ának felel meg, akkor írják ki a szavazást, egy egyszerű kérdéssel, hogy menjen e Barto vagy ne. Igen nem ennyi a válasz. Ha jól tudom, bár ebben a számban már nem vagyok halál biztos, ennél a szavazásnál már minimum 10%-os részvételi arány kell a socik között, viszont itt meg kell lennie a 66%-os többségnek az igenek javára hogy sikeres legyen.
Tehát lesz most egy szavazás, Igen-Nem válaszokkal, 66% kell legyen és a részvételi arány.
Ha ez is sikeres, az elnöknek azonnali hatállyal le kell mondania, és a megmaradt elnökségi tagoknak kell kiírnia az új elnökválasztást, ami kb október vége, november eleje lehet, november-december körül jöhetne az új elnök.
És nincs semmiféle online szavazás, a régi típusú eljárás szerint mindenkinek személyesen kell megjelennie és szavazni. Online szavazás nincs.
Ezért mondják hogy ez még a piskóta része ez a mostani, a szavazás már keményebb dolog lesz. Ha lesz belőle valami...
De ha valaki több infót tud, az javítson ki, én így tudom.
Este minden kiderül!
Igen én is így tudom.
Viszont ha sikerül összejönni a 16520 szavazatnak úgy hogy már Bartomeu mindent amit lehetett érvénytelenített, akkor még talán a vírushelyzet segíthetne is a végső szavazásban:
Talán(legalábbis remélhetőleg) kevesen vannak akik annyira ragaszkodnak Bartomeuékhoz hogy vírushelyzetben is elmenjenek a maradásra szavazni, és talán sokkal motiváltabbak a távozásra szavazók.
Ha a 16ezer szavazat a socik 15%-a, akkor meglenne a szavazáson is a 10%-os részvételi arány, és remélhetőleg kevesen(sicc) mennek el arra szavazni hogy Bartoék képét nézzük nyárig.
Már azért is megérdemelné a bebuktatást hogy addig ne tudják eltűntetni a kétes bizonyítékokat, reméljük börtönbe megy ezek után, szinte mindent megtettek ezek az álszent szemétládák amit meg lehetett az FC Barcelona és legendái rombolásához.(khm, Cruyffot kiszabják a Camp Nou-ból mint a macskát, aztán miután elhunyt még szobrot emelnek neki "tiszteletből"

)
Plusz egy ilyen után az utódjának gyakorlati esélye 0%-hoz közeledne.
Érezhetően számítana az hogy novemberben vagy csak jövő nyáron venné át az új elnökség a klubot, szerintem sok érdekes dolgot fognak ott találni Bartoék után és nyárig levonni a tapasztalatokat és az alapján indítani a megújulást.
Hozzáteszem januárban téli átigazolási időszak, amiben az elmúlt években elég aktívak vagyunk, ha nem maradna Bartomeu nem tudna még télen robbantani valami gigászi összegű játékost mégjobban kimerítve a kasszát hogy erőt demonstráljon.