Atlantis írta: ↑2020.08.30. 21:47:43
Ez olyan gondolom, hogy amit a saját szemeddel nem látsz, az nem hiszed el. Szóval gondolom aki még nem járt megfelelő tengerparton, az a korallzátonyok létezésében sem hisz.
Este a csillagos ég alatt feküdve a Merkúr meg Uránusz sem látszik, szóval a naprendszer is biztos csak mese habbal. Arról nem is beszélve, hogy Ti láttatok már atombombát felrobbanni a saját szemetekkel? Szerintem ez egész Hirosima is kamu volt, csak zöld háttérrel leforgatták az amerikaiak hogy megrémítsék az embereket...
Ennél azért összetettebb ez, de van alapja annak amit írsz. Csak nem ilyen összefüggésben.
A hivatalos infó szerint van kb 1700 fertőzött, ebből 103 szorul kórházi kezelésre. Valamint szakértői(?) becslések szerint, nagyjából 15-20szor több lehet a valós fertőzött szám, csak nincs tömeges tesztelés. Ilyen formán kb 30ezer fertőzött lehet , ebből van 103 kórházban. Az kevesebb mint fél százalék.
Azt tartom túlzásnak, hogy emiatt hoznak komoly gazdasági problémákat okozó intézkedéseket, és köteleznek maszk használatra, aminek a hatékonysága minimum is kétséges.
Viszont, tízszer annyi ember köhög és tüsszög a bkv járatokon ,mint előtte, ez már személyes tapasztalat. Sokaknak okoz légzési problémákat, viszont nagyon hatékonyan reprodukál tüneteket.
dévid villa
Nem szükséges ahhoz Gődényt nézni, vagy összeesküvés hívőnek lenni, hogy racionális gondolatok mentén logikátlannak tűnjön ez a sztori.
Első hullám, cska az idősekre veszélyes, most főleg a 20-40 közöttiekre, és még sorolhatnám.
Logikai bukfencek egész sora megfigyelhető , csak van aki hajlandó ezt (is) észrevenni, és van aki nem.
A nemzetközi statisztikák, különösen a Covid vs Influenza témában szintén torzak, persze kevesebb lesz a halálozás Influenza miatt, ha hónapokon keresztül minden egyes halottat Covid áldozatként számolnak, mert megtalálták a vírust bennük. Ugyanakkor az nincs publikálva, hogy mennyi ilyen esetben volt jelen pl az Influenza is, vagy más egyéb probléma.
Nem tudom mi az igaz, és mi nem, van véleményem, és persze lehet hogy tévedek.
A manipulált adatközlés viszont tény, hazai és nemzetközi szinten is.
A lényeg annyi, hogy ez sem fehér, vagy fekete, szerintem nem ostoba sem az aki óvatosabb emiatt, sem az aki nem hajlandó otthon elbújva rettegni, pusztán azért mert az index azt írja, hogy kellene.