LG írta: ↑2020.09.10. 09:30:33
Ez így tényleg rendben lenne, de sok cégnél akkor is a feketét, meleget stb-t veszik fel, ha valójában te lennél az alkalmasabb.
Ez fordítva is jelen van, pl a nők esetében.
De a feketék esetében is rengeteg olyan munka van ami mèg mindig elzárkózik tőlük.
Mondjuk nálunk ilyen meg nem igazán van jelen, nálunk mèg mindig itt tartunk hogy nőket kockázat alkalmazni mert elmennek szülni előbb utóbb.
Miért vagyok biztos Trump győzelmében?
Mert Biden még a demokraták közt is megosztó (ez Trumpra is igaz a másik oldalon).
Plusz ez a blm mozgalom abszolút túltolta a biciklit, hiteltelenné vált, és ez már ott is megmutatkozik.
Mondjuk nekem aztán magyarként full mindegy, hogy ki az amerikai elnök, meg hogy ott milyen problémák vannak.
Jobban aggódok a saját országomért, meg az itteni politikai elit miatt (jobb-bal oldal együtt).
[auto_cenzúra] kis országunk lehetne, utálom a fideszt meg mindent amit képvisel, de nem rossz úton indultak el. Viszont a hatalom és a megrögzött hatalomféltésük nagyon kifordította az egész programjukat, teljesen leegyszerűsödött a kommunikációjuk, úgymond alkalmazkodtak a keleti/balkáni színvonalhoz.
Szerintem OV nem hülye, és tisztában van azzal, hogy vállalhatatlan arcokkal van tele a holdudvar (bencsik, bajer, jeszenszky, apáti, sógora, kásler, habony, németh stb), de mivel hatalomféltő ember megtestesítője nem lép, mert a saját hatalmát kérdőjelezné meg.
Ezek mennek a kirakatban, a minisztériumokban a háttérben viszont normális emberek dolgoznak, ez tartja hatalmon lényegében.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."