Nem mosdatni akarom a középpályát, de igenis számít a +2 ember, letámadásban főleg. Mi nem egy olasz csapat vagyunk (remélhetőleg nem is leszünk azok), akik be tudnak állni bunkerbe, és 10 percig bámulni, hogy az ellenfél járatja a labdát. Tavaly sok meccsen előjött ez, főleg kiscsapatok ellen, letámadni nem tudunk, mert ahol le kellene, ott mindig Messire/Suarezre jött volna ki a 10méteres sprint, amivel megzavartuk volna az ellenfelet, hogy ész nélkül kivágják a labdát. Kicsik ellen simán belefért, ott nem volt mérvadó, mert cseréba eltettek 2-2 gólt, és mindenki dicsérte őket, hogy megint megmutatták a klasszisukat. Csak aztán ne sírjunk, hogy a játékunk olyan amilyen, SZERINTEM akkor volt élvezetes a játékunk legutoljára, mikor működött a letámadás, és az ellenfél térfelén tudtunk labdát szerezni.csababarca írta: ↑2020.09.08. 20:33:24Jah mert csak Messi nem védekezik, amúgy a többiek védőmunkája teljesen rendben van.
Könyörgöm a full középpályánk képtelen védekezni, futhatna előttük 3 letámadó támadó is, akkor is bukna rajtuk a dolog.
Azt kell rendbe rakni, utána lehet a támadókat is bevonni.
Tény, hogy Messi a rangadókon próbálta megemberelni magát, talán össze is jött neki a 8km 90perc alatt, de egyrészt ez nem így műdödik, hogy húú srácok ma én is besegítek, de cserébe vállaljatok ti is többet a támadásban, másrészt az ilyen meccseken rendre a dögunalmas Busquets/Rakitic/Vidal/Roberto vonal kezdett, szóval épp mindegy volt, hogy rajtuk kívül ki mit csinál a pályán.
Volt, nem is olyan régen egy Xavi,Busquets,Iniesta középpálya, egyik sem volt egy Kanté, viszont előttük volt egy sokat szidott Pedro/Villa/Henry/Sanchez, akik kompenzálták ezt, és úgy hajtottak, mintha nem lenne holnap.futhatna előttük 3 letámadó támadó is, akkor is bukna rajtuk a dolog.
Mindezek ellenére én úgy látom, hogy Messinek lenne helye egy gyors,letámadást játszó Barcában, de csakis a régi helyén, hamis 9esként. Ott ha odaáll az első védő mellé, már nem vagyunk emberhátrányban, ha kirontuk az ellenfélre, támadásban meg még mindig ő jelenthetné a plusszt.