csababarca írta: ↑2020.09.08. 07:24:18
valami olyasmi, hogy neki van olasz állampolgársága, de nem Olaszo.-ban szerezte meg, így ők nem fogadják el.wtf.
nem tudom, valami ilyesmit olvastam.
A topikjába írtam már erről, ennyi nagyjából. Így önmagában nem fogadják el, hanem kell egy jelképes vizgát tennie, amire úgy hivatkozott a spanyol média, hogy egy "kis vizsga".
Gondolom megnézik tesz e ketchupot a pizzárra...
Messias2 írta: ↑2020.09.07. 23:36:03
gyerekek, az mekkora árazás, hogy mi elhozzuk wijnaldumot, pool meg helyére hozza thiagot. nagyon jól megmutatja, hogy hol tart jelenleg a 2 klub.
De miért kell úgy kezelni a hollandot, mintha a frissen feljutó Leeds cserejátékosa lenne? Értek én sok mindent, hogy nem erre az igazolásra vágyott valaki, vagy éppen ha Thiago neve bárhova odakerül, akkor mindenkinek annyira nedves a bugyija, hogy már más nem is érdekli, de azért na. Stabil játékperceket hozott, mind a klubjában, ami amúgy európa jelenleg egyik legerősebbje, mind a válogatottban. Nem kutyaütő a gyerek!
Amit láttam belőle, halottam, vagy olvastam róla, nem ő lesz a szines ceruza a csapatban, de hiányzik belőle a hektikusság, egy stabil játékost nyerehetünk vele! Egy kérdés, hogy Rakitic, vagy inkább Paulinho féle élet úttal, már az elnökválasztás miatt?