LG írta: ↑2020.09.05. 20:46:45
Forcabarca73 írta: ↑2020.09.05. 20:30:40
Lehet h én nem értek a focihoz, de javítsatok ki ha tévedek! Gólszerzésben erősek vagyunk oké. Mi rúgtuk a legtöbb gólt a bajnokságban, de sajnos mI kaptuk majdnem a legtöbbet is! Akkor Koemannak nem a védelmet kellene erősíteni, oda igazolni, mint csatárokat igazolni?
Én is ezt mondom, de majd figyeld meg, hogy megmagyarázzák, hogy valójában nem is olyan gyenge a védelmünk.

A valódi probléma, hogy katalánok vannak hátul, akiket nem lehet kirakni valamiért.
Ez azért durva leegyszerüsítése a problémának. Ilyen alapon Ter Stegent is elő lehetne venni, nem? Sok a gól, nyilván sokat nem védett ki, ennyi.
Azért lövünk a bajnokságban relatíve sok gólt, mert a csapat teljesen feladja a középpálya-támadósor védekezését és az egész csapat annak veti alá magát,hogy Messi és Suarez gólt szerezzen. Bármi áron. És ennek pont az az ára,hogy szinte minden meccset remegve nyerünk meg, a BL-ben meg nem komoly tényező. És kapjuk a gólokat, ha Messi, Suarez, Busi csak sétálgat, Alba elfelejt focizni, SR-t általában nem is tudom,hogy mit keres a pályán.
Piquénak kell utód (szerintem az Araujo rém gyenge) ez nem vitás, de a középpályát kell rendbetenni előbb, a legjobb védőről is kapnánk a gólokat, ha lendületből viszik zavartalanul rá a labdát a támadók.