A probléma tök egyszerű és írtad is.Goikoechea írta: ↑2020.09.01. 15:15:34Nagyon sajnálom, hogy a klub képtelen eladni jóáron, vagy alatta olyan kvalitású játékosokat, mint Suarez, Rakitic, Vidal. Ezek a játékosok nem hiszem, hogy nem érnek meg 10 milliót se, és azt sem, hogy egy Juve, Inter, vagy éppen Sevilla ne tudna ennyit kiperkálni értük. Hogy ott mennyi lenne a fizu, az mnm ránk tartozik. Megértem, hogy magas a bér meg ilyenek, de miért a Barcának kell ráfizetni? Nem a vezetőség töketlensége? Madridban nem játszó csere emberek meg milliókért kerülnek el. Így nem lesz bevétel egy peták sem. A következő az lesz, hogy mi fogunk fizetni, hogy valaki vigye el Rafinhat meg Umtitit. Borzalmas! És természetesen a Messi sztorinak koránt sincs vége. Én már borítanám az asztalt.
Rakitic 32 éves. A fizetése hatalmas. Egy ennyi idős játékos ha kisebb klubba megy az csak úgy játszik, ha a transferdíj 0. Nekünk meg szabadulni kell a bértömegtől.
A szitú ugyanez Suarez 33 év, nincs a karrierjébe már 5-6 év, viszont marha nagy a fizuja. Csak úgy játszik, az átigazolása ha a következő klub lespórolja a a transfer díjon az aláíráspénzt.
Vidal 33 éves, szintén zenész.
Busquets 32 éves, ha valaki vinné is marha sokat keres.
Jordi Alba 31 éves, marha nagy fizetéssel, ugyanez lenne.
Aztán ott vannak a többiek Umtiti, nagyon beton szerződéssel, láb nélkül. Dembélé esetében ez halmozottan igaz.
Na így rögtön a keret több mint fele nem is piacképes.
Mivel Pjanicsot vkp-ra butították az utolsó Juvéban töltött évei alatt, szinte tuti ez lesz. Vagy ha nem jön be vissza a 4-3-3. Koeman cáfoljon rám, de klubedzői karrierje eddig engem finoman sem győzött meg, szóval ameddig valami épkézláb ötletet nem látok igazolás, taktika terén addig nekem ne mondjátok, hogy koncepciója van. Ha tévedek az első leszek aki megköveti, de most csak annyit látok, hogy eljátsza Barto öklét és ennyi.
Suarezt valóban el kellene küldeni, de szerintem ha vállalja kiegészítő embernek 30 percekre illetve a keret pihentetésére jobbat nem találnánk. Egyébként meg tartom azt, hogy nem úgy kell elküldeni, hogy sehol senki a helyére. A fél szezonos Lautaro is úgy néz ki beint bakker. (Nem mintha annyira jobb lenne ha jön, mert tartom, hogy egyenlőre a gyerek semmi extra.) Nem lehet elküldeni az egyetlen épkézláb 9-esünk legyen bármilyen öreg és pontatlan mát, úgy hogy nemhogy a keretben a piacon se nagyon van mozdítható 9-es.
Az meg kifejezetten nem tetszik, hogy ahogy mondtam elkezdtünk kirugdalni minden 30 feletti nem saját nevelést, holott igen Busquest és Pique teljesítménye igen csak megérne pár szép gondolatot az utóbbi két-három évben,